Skapa en jobbvarning

Enter your email below to save this search and receive job recommendations for similar positions.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
You already suscribed to this job alert.
No Thanks
SE
Vad vill du jobba med?
Tryck ansök nu!
Think you're the perfect candidate?
Ansök på företagets hemsida

You’re being taken to an external site to apply.

Enter your email below to receive job recommendations for similar positions.
Fullstack-utvecklare .NET till Dignisia i Göteborg at Dignisia AB

Fullstack-utvecklare .NET till Dignisia i Göteborg

Dignisia AB Göteborg, Västra Götalands län Full-Time
Ansök på företagets hemsida

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-postarbetsbeskrivning.

Vårt fintech bolag växer! Vill du revolutionera kreditmarknaden tillsammans med kunniga och hjälpsamma kollegor? För att utveckla arbetet vidare och göra oss redo för både nuvarande och framtida kundsamarbeten vill nu Dignisia förstärka bolaget med ytterligare en driven fullstack-utvecklare. 


ansvarsområde.

Dignisias egenutvecklade mjukvara används för avancerade analys-och kontrolltjänster inom finansiella sektorn. Dignisia har på kort tid hunnit bli 13 personer och fortsätter växa. Produkten innefattar avancerade analysmodeller som på ett enkelt och intuitivt sätt ska presentera insikt för användaren.
Som en av våra utvecklare är du med och driver vårt arbete framåt, du ingår i vårt utvecklingsteam om 10 personer med huvuduppgiften programmering inom .NET. Du brinner för ny teknik och du har ett flexibelt arbetssätt. 


kvalifikationer.

Vi bygger backend i .NET och frontend i React och söker nu dig som har mångårig erfarenhet av programmering i både backend och frontend men just nu behöver vi dig med mycket god erfarenhet och kunskap i React. Vi vill gärna att du har en relevant akademisk examen eller likvärdig utbildning. Vi vill att du har goda kunskaper i engelska eller svenska i tal och skrift.

Du är en skicklig systemutvecklare med en bakgrund som innefattar:
• Mycket goda kunskaper i React
• Mycket goda kunskaper i .NET och C#
• Erfarenhet av att ta fram och bygga smarta API-lösningar

Vi värdesätter även erfarenhet inom/intresse för:
• Azure
• Mjukvaruarkitektur
• BOT-teknik och Machine Learning

Som person bör du trivas i och lockas av en start-up miljö. Hos Dignisia tar man dom flesta besluten tillsammans och ställer upp för varandra, därför uppmuntrar vi till att utmana varandra, initiativtagande och mod att kunna ifrågasätta beslut. Dignisia tycker även om personer som sprider positivitet och energi och har ett stort engagemang både till produkten och till företaget. God kvalitet och kunden står alltid i fokus. ansökan.

I den här rekryteringen samarbetar Dignisia med Randstad Technologies. Om du har frågor kring rollen eller rekryteringsprocessen vänd dig till rekryterare Pia Tegnér ([ Email address blocked ] eller 0733-573607) eller Hjalmar Darle ([ Email address blocked ] eller 0733-434743). Rollen är en rekrytering där du blir anställd av Dignisia. Vi välkomnar alla sökande, både Randstad och Dignisia eftersträvar mångfald.
 

Recommended skills

C#
Programmering (Undervisning)
Programmering (Mac)
Programmering (Stordatorer)
Programmering (Pc)
Vi (Textredigeringsprogram)
Tryck ansök nu!
Think you're the perfect candidate?
Ansök på företagets hemsida

Job ID: 201313512