Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Fullstack – utvecklare till Apotek Hjärtat jobb i Stockholm på Ada Digital

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Fullstack – utvecklare till Apotek Hjärtat på Ada Digital

Fullstack – utvecklare till Apotek Hjärtat

Ada Digital Stockholm, Stockholms län Heltid

Möjliggör bättre hälsa och välbefinnande till alla i samhället som fullstack – utvecklare till Apotek Hjärtat i Stockholm!

Vi söker dig som älskar .NET Core (C#), React och Typescript! Här välkomnas du in i en kultur där lagkänsla och teamarbetet är grundpelarna! Vi på Apotek Hjärtat ser till så att varje medarbetare trivs och tror att det gör att vi alla presterar bättre. Vill du jobba som fullstackutvecklare och engagera dig DevOps, Azure, Microservices? Vi ser fram emot din ansökan!

VI ERBJUDER DIG

  • Självstyrande team där vi anammat en DevOps-kultur där varje team äger och är ansvariga för vad de bygger
  • Ett bolag med en otroligt härlig kultur och energi där vi andas entreprenörskap, innovation och samarbete och brinner för att hjälpa våra kunder till en bättra hälsa
  • Fördelen att jobba inom en stor koncern med stora utvecklingsmöjligheter samtidigt som vi bibehållit det familjära och snabbrörliga
  • Komma in i ett marknadsledande bolag i ständig förändring där du dagligen kommer att utmanas och utvecklas

DET HÄR GÖR DU HOS OSS

  • Koda! Dvs nyutveckling, förändring och vidareutveckling av befintliga applikationer och lösningar
  • Engagera dig och komma med förbättringsförslag för att optimera vårt arbetssätt
  • Jobba nära affären för att generera värde
  • Involveras i flera spännande initiativ framåt såsom fortsätta utveckla i molnet, bygga ny webb och bygga nya tjänster för att förenkla köpresan för e-handeln samt i butiker

DITT TEAM OCH ARBETSPLATS

Du kommer jobba i Apotek hjärtats produktorganisation som i dagsläget består av c:a 50 personer fördelade på tio tvärfunktionella och självbestämmande team. I ditt närmaste team finns andra backend- och frontendutvecklare, tech lead, produktägare samt testare.

På Apotek Hjärtat vill vi ligga i teknisk framkant! Därmed ges utrymme att två fredagar i månaden kunna lära dig nya tekniker samt involveras i egna projekt över teamgränserna.

Du kommer att sitta ICA Sveriges moderna kontor som ligger i Solna nära Mall of Scandinavia. Vi har en fin matsal, gym och motionsstationer. Vi ser framför oss en hybrid med både möjlighet att fortsätta jobba hemifrån men även träffas på kontoret.

MER OM DIG

Vi söker dig som älskar systemutveckling och som kan utmana oss med nya perspektiv och idéer. För att komma till rätta i rollen är du en lagspelare som gärna delar med dig av kunskap och erfarenheter och trivs i miljöer med hög grad av lärande och att experimentera tillsammans.

Du trivs i omväxlande miljö med högt entreprenörskap och har ett genuint intresse för hur verksamhets- och IT-utveckling stöttar affären

Du har din bas i C#, .NET Core, React och Typescript samt van att utveckla i microtjänster och molnet. För dig är det en självklarhet att jobba med helheten och van att jobba utifrån tanken att "You Build It, You Own It".

SÅ HÄR FÅR VI KONTAKT

I den här rekryteringen har vi valt att samarbeta med Ada Digital som strävar efter en transparent, inkluderande och snabbrörlig rekryteringsupplevelse. Vi vill veta mer om dig och din potential! Du söker tjänsten enkelt och behöver inte bifoga några dokument. Det räcker med en motivering till varför du söker tjänsten och om du saknar CV kan du bifoga din LinkedIn-profil. Följ sedan din ansökan live via vår hemsida. Urvalet sker löpande och tjänsten kan bli tillsatt före sista ansökningsdatum. Är du nyfiken och vill veta mer innan du söker? Hör av dig till ansvarig rekryterare. Vi ser fram emot att få kontakt med dig!

 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 740DA796C67A453D9797FBEBA78CE9B8