Jobbet Frukost-ansvarig till Pite Havsbad! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Frukost-ansvarig till Pite Havsbad! publicerad av StudentConsulting

Deltidsanställd
Piteå

Arbetsbeskrivning

Är du en arbetssam och morgonpigg person som tidigare arbetat inom kök eller servering? Då har vi en passande tjänst för dig som frukost-ansvarig till Pite Havsbad!

Information om uppdraget:

Pite Havsbad Group är norra Sveriges nya stora hotellkoncern som har 6 hotell i Haparanda, Luleå, Piteå, Hemavan och Arvidsjaur. Tjänsten är för vårt största hotell Pite Havsbad i PITEÅ som har året runt verksamhet i form av restaurang, konferens, lekland, äventyrsbad m.m. Vi har 400 rum, 230 stugor och 1100 husvagnsplatser. Vi har över 40 aktiviteter för stora och små, över 60 000 kvm inomhus yta

Vi söker nu en glad, positiv och arbetsam person som är morgonpigg och strukturerad. Som person är du uppmärksam, noggrann och har alltid gästen i fokus. I arbetet ingår förutom daglig drift även att utveckla, planera och driva verksamheten framåt samt inspirera och motivera samtliga medarbetare. För oss är det även viktigt att du är ordningssam, innehar ekonomiskt tänkande samt dagligen arbeta för att förstärka vår miljöprofil.

Tjänsten är en deltidstjänst på 75%, men kan utökas till 100% om behov finns. Tjänsten innefattar vardagar som helger. Du blir anställd av Pite Havsbad.

Detta söker vi:

För att vara passande till denna roll ser vi gärna att du har tidigare erfarenhet av att arbeta i kök/servering på hotell eller restaurang. Du ska ha en viss datorvana för att kunna beställa produkter till frukosten. Kunskap i engelska är meriterande.

Som person ser vi gärna att du:
- Är ordningssam, flexibel och tar eget ansvar
- Besitter förmågan att kunna improvisera
- kvalitetsmedveten
- Har god samarbetsförmåga


Din framtid hos oss
Utvecklingsmöjligheterna inom vår organisation är oändliga för den med stora ambitioner.

Frågor om tjänsten: besvaras av Linn Fjärbo på linn.fjardbo@pitehavsbad.se
OBSERVERA! Ansökan skickas till: restaurangchef Linn Fjärbo på linn.fjardbo@pitehavsbad.se
Sista ansökningsdag: 28 februari 2020
Löpande intervjuer kommer att hållas och tjänsten tillsättes så snart som möjligt.

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Referens

52071

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till