Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Frontendutvecklare till FAST2 – Göteborg jobb i Göteborg på Randstad AB

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Frontendutvecklare till FAST2 – Göteborg på Randstad AB

Frontendutvecklare till FAST2 – Göteborg

Randstad AB Göteborg, Västra Götalands län Heltid


arbetsbeskrivning.

Är du en frontendutvecklare med förkärlek till till JavaScript? Söker du en tjänst där du får utveckla i Wordpress och få möjlighet att lära dig moderna ramverk? Just nu behöver webbutvecklingsteamet på FAST2 förstärkas med en frontendutvecklare. Hos FAST2 får du vara en del av ett team där de ständigt diskuterar nya idéer inom utveckling och design och där alla har stor chans att påverka. 


ansvarsområde.

Du kommer ingå i ett webbteam på drygt 12 utvecklare, 9 backend och 3 frontend. Som frontendutvecklare kommer du bland annat att arbeta med att omsätta design till funktionalitet, främst med hjälp av Wordpress. Du kommer vara med och skapa lättanvända och tillgängliga webbplatser som fungerar optimalt på alla enheter, gärna med ett pixelperfekt öga. Vi ser gärna att du bidrar med tankar kring hur man kan förbättra FAST2s plattform på alla nivåer. Just plattformar finns det stor möjlighet att lära sig mer om då fastighetssystemet är helt plattformsoberoende, både för mobil och webb. Här kan kunden själv välja driftsplattform och det är inte ovanligt att kunden använder Open Source plattformar så som Linux, Apache och MySQL. För att lyckas använder FAST2 en widget-teknik. 

Rollen är mycket varierande. Ingen dag är den andra lik och du har stor chans att påverka. Du kommer bland annat vara med och utveckla nya block för gutenberg, implementera nya gränssnitt från mockups, förbereda en demo till kunder och hjälpa kunderna att optimera sina webbar. 


kvalifikationer.

 • JavaScript, HTML, CSS 
 • SQL Server / MYSQL 
 • WordPress 
 • PHP
 • Adobe XD 
 • GIT 
För att lyckas i rollen bör du ha jobbat ett par år som frontendutvecklare, ha en relevant högskoleutbildning och tala och skriva flytande svenska.

Meriterande om du har kunskaper inom:
 • ReactJS, AngularJS, NodeJS eller likande ramverk 
 • REST-tjänster 
 • WCAG
 • GraphQL
 • Photoshop
 • Illustrator
 • Docker 
 • UI/UX 
 • JIRA 

Varför FAST2?

FAST2 har fantastiska lokaler vid Svingeln som de verkligen saknat att nyttja under pandemin. Hos FAST2 tror man på att fira framgång stort som smått och är noga med att ta välförtjänta pauser i ett annars högt tempo. I normala tider är 15-fikan, lunchtåget – och padeln bara några exempel på tillfällen att umgås med dina kollegor. FAST2 erbjuder en krångelfri arbetsplats med grundprincipen “Don’t nag about it, fix it”. Flexibilitet är och kommer även efter pandemin fortsätta vara viktigt för FAST2. Just nu jobbar de i i hög utsträckning hemifrån.  I övrigt erbjuds händelserika konferenser, friskvårdsbidrag och det mesta annat du kan förvänta dig. Sist men inte minst ligger värdeordet ’inkluderande’ FAST2 varmt om hjärtat - här tror man på mångfald, respekterar olikheter och tar hand om varandra!


ansökan.

I denna rekrytering samarbetar FAST2 med Randstad Technologies. Vid frågor kontakta ansvariga rekryteringskonsulter:

Hjalmar Darle – [ Email address blocked ]  
Robert Weineland – [ Email address blocked ]  

Vi ser fram emot din ansökan! 
 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 201352339