Jobbet Frontendutvecklare till Estate Logs har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Frontendutvecklare till Estate Logs publicerad av StudentConsulting

Heltidsanställd
Boden

Arbetsbeskrivning

Estate Logs är ett snabbväxande tech-bolag som utmanar den traditionella fastighetsbranschen. Nu söker vi en frontendutvecklare till vårt tech team i Boden.

Information om uppdraget:

På Estate Logs utvecklar vi en plattform som förbättrar traditionella arbetsflöden och levererar påtagliga fördelar till fastighetsägare, tekniker och hyresgäster. Vi är ett proptech-bolag som reducerar fastighetskostnader samtidigt som vi levererar hög kvalitet till våra kunder. Genom att vi kan skapa fördelar och minska resursanvändningen för våra kunder så bidrar vi till ett mer hållbart samhälle. Estate Logs är ett företag baserat i Boden och Stockholm, men har kunder i både Sverige och Finland med ytterligare expansionsplaner.

Estate Logs befinner sig just nu i en tillväxtfas där fokus är på att kontinuerligt förbättra plattformen, utveckla nya funktioner samt anpassa systemen för de olika marknaderna som företaget ska expandera inom. Vi anställer nu fler till vårt utvecklingsteam där vi söker en frontendutvecklare.

Som frontendutvecklare kommer du jobba med att:
* Bygga service och funktioner från uppstart till leverans. Du kommer arbeta nära produktägare och nyckelpersoner i företaget för att kunna leverera lösningar som bidrar till en stark kundupplevelse.
* Kontinuerligt identifiera förbättringsområden inom design- och användarfrågor, lyfta upp dessa förbättringsområden och åtgärda dem.
* Underhålla och uppdatera systemen/programmen
* Bidra till utvecklingsarkitekturen och beslut som leder företaget framåt, främst i åtanke av nyckelbegrepp som prestanda, pålitlighet och användarvänlighet.
* Felsökning i systemen utifrån kunders problemrapportering.
* Säkerställa att den tekniska dokumentationen skapas och uppdateras
* Identifiera teknologier och tekniska lösningar som kan leda våra framtida produkter framåt och ytterligare förbättra användarvänlighet och tekniska genomföranden.

Tjänsten påbörjas så snart som möjligt enligt överenskommelse. Vi tillhandahåller en marknadsmässigt god lön som är anpassad efter dina tidigare kunskaper. Utöver det har vi bra utvecklingsmöjligheter internt i bolaget och erbjuder bra förmåner. Kontoret i Boden är beläget centralt och lämpar sig bra för pendling. Vi erbjuder en flexibel arbetsplats där du kan kombinera arbetet med att jobba på distans.

Detta söker vi:

Vi söker dig som anser dig själv vara en frontendutvecklare. Vi har inga krav på tidigare utbildning eller arbetslivserfarenhet, så länge du kan uppvisa erfarenhet genom egna projekt via en portfolio eller GitHub. Vi söker dig som har kunskap inom:

* Javascript (ES6+), Typescript, HTML5 och CSS
* Kunskap av moderna React API's, Context, Hooks, etc.
* Ett gott öga för design, UX och förståelse av användarvänlighet
* Kan skapa en responsiv design
* Erfarenhet av använda Git
* En stark vilja att lära sig nya programmeringsbibliotek och teknologier
* Duktig på engelska

Vi tror att du som söker är initiativtagande och gillar att uppnå uppsatta mål. Du kan organisera och prioritera ditt eget arbete effektivt och är kvalitetsmedveten i det du skapar. Du har en kreativ ådra och har möjlighet att se lösningar utifrån andras personers perspektiv.

Låter detta intressant vill vi gärna höra från dig. Urval och intervjuer sker löpande så passa på att söka tjänsten så snart som möjligt. StudentConsulting samarbetar med Estate Logs i denna rekryteringsprocess. Har du frågor får du gärna höra av dig till rekryteringsansvarig Johannes Granström på 076-145 92 88 eller Johannes.Granstrom@Studentconsulting.com.

Sökord: Programmerare, Systemutvecklare, Estate logs, Utvecklare, Frontend

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Referens

51821

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till