Jobbet Frontendutvecklare sökes för kortare uppdrag till Food Hygiene! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Frontendutvecklare sökes för kortare uppdrag till Food Hygiene! publicerad av StudentConsulting

Heltidsanställd
Malmö

Arbetsbeskrivning

Är du en kreativ frontendutvecklare med ett intresse för UX? Vill du ha ett kortare uppdrag, och vill vara delaktig i ett betydelsefullt utvecklingsprojekt? Läs då mer nedan!

Information om uppdraget:

Food Hygiene Sverige AB levererar effektiva och välbeprövade rengöringskoncept över hela Sverige. Vi utvecklar löpande specialiserade serviceprogram som hjälper industrin att ligga i frontlinjen. Systematiskt säkerställer vi bästa arbetsmetoder, vetande och kunnande, så att den senaste utvecklingen kommer våra kunder till godo.

Food Hygiene är just nu mitt uppe i utvecklingen av ett eget CRM-system och behöver nu dig som kan bidra med kompetens inom frontend och UX. Ditt huvudsakliga ansvarsområde är design av interface och användargränssnitt och utveckling i Vue.js samt Typescript.

Tjänsten är placerad i Malmö och förväntas pågå 1-2 månader med start i början av januari, med viss möjlighet till förlängning beroende på projektets utfall. Du kommer att arbeta som konsult genom StudentConsulting uthyrd till Food Hygiene under uppdragsperioden. Arbetstiderna i tjänsten är kontorstider med möjlighet till flex, måndag-fredag.

Detta söker vi:

För att vara aktuell för tjänsten så tror vi att du uppfyller följande krav:
-Bakgrund inom UX
-Kunskap i Vue.js eller likvärdigt ramverk
-Erfarenhet av Typescript eller annat scriptspråk
-Är flytande i svenska och engelska

Det är meriterande om du kan bocka av nedan:
-Eftergymnasial examen inom Datavetenskap
-Erfarenhet av en DevOps-roll

Du har ett kreativt och lösningsorienterat öga, med ett sinne för användarvänlighet. Du värdesätter möjligheten att få en betydande roll i företagets utveckling, och tar stolthet i att leverera kvalitativa produkter. Vidare trivs du i en platt organisation med en trivsam och öppen arbetsmiljö.

Låter detta som tjänsten för dig? Sök då tjänsten redan idag! Vi arbetar löpande med urval och intervjuer. Vänligen observera att alla frågor rörande denna tjänst hanteras av StudentConsulting.

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Referens

51471

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till