Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Frontendutvecklare (React) till Bygghemma i Oskarshamn jobb i Oskarshamn på Randstad AB

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Frontendutvecklare (React) till Bygghemma i Oskarshamn på Randstad AB

Frontendutvecklare (React) till Bygghemma i Oskarshamn

Randstad AB Oskarshamn, Kalmar län Heltid


arbetsbeskrivning.

Bygghemma.se är Sveriges största onlineaktör inom byggvaror, hem och trädgård. Genom Bygghemmas onlinebutik, som kompletteras och understöds av flertalet fysiska visningsbutiker och ett omfattande service- och tjänsteutbud, såsom montering och installationer, erbjuder vi ett ledande sortiment från välkända externa och egna varumärken. 

Bygghemma erbjuder ett varierande och spännande arbete hos Nordens ledande e-handelsaktör. Du är med och utvecklar en site som redan håller mycket hög klass och som vi i teamet är riktigt stolta över. Du kommer att erbjudas en omväxlande och lärorik roll inom IT-avdelningen och får chansen att med hjälp av skickliga och engagerade kollegor utveckla både din bredd och spjutspets som utvecklare.

Vi har utvecklare på våra kontor i både Malmö och Oskarshamn och ser gärna såväl juniora som seniora sökande till båda orterna. Separat annons för rollen i Malmö.

Vill du bli del av ett team som mestadels jobbar med nyutveckling samt har en trevlig och hjälpsam stämning i en branschledande organisation?


ansvarsområde.

Du kommer att jobba i frontendteamet med duktiga utvecklare som arbetar med den senaste tekniken och ramverken för att utveckla vidare marknadens bästa e-handelsupplevelse.

Vi har en modern och egenutvecklad e-shop för att kunna optimera sidan för våra behov och kunder. Dina och avdelningens uppgifter är att utveckla plattformen för att ständigt förbättra köpupplevelse och effektivisera våra flöden. Vår front-end är baserad på React/Redux i TypeScript med C# för back-end integration.

Delar av plattformen ligger i molnet och vi arbetar datadrivet för att förbättra vårt erbjudande till kunderna. 

Vi blandar gärna så att våra utvecklare jobbar i hela stacken – är du fullstackutvecklare och vill vara med i utvecklingen av vår back-end som är skriven i .NET Core och microservices så går det givetvis bra!


kvalifikationer.

Din bakgrund
Vi söker dig som har arbetat som Frontendutvecklare i React i minst ett år. Du ska ha erfarenhet av React/Redux i Typescript och C# (för backend-integration) med .NET Framework och .NET Core.

De huvudsakliga teknologier vi använder idag är de som nämns ovan och ytterligare några, se nedan. Personlig lämplighet väger alltid tyngre än att bocka av varje enskild punkt.

React-utvecklare till Frontend bör även ha följande kunskaper
•         (Fullstackutvecklare: utvecklar backend i:) .Net Core och Microservices
•         Docker
•         Kubernetes
•         Agilt arbetssätt
•         Jira (för projekthantering)
•         Mongo DB, SQL Server, Elastic Search
•         Erfarenhet av GCP (Google Cloud Platform)
•         MS Dynamics AX, Qlikview och integration via EDI

Dina personliga egenskaper
För att lyckas i rollen och passa i teamet tror vi att du behöver vara engagerad, ansvarstagande, innovativ, social och en teamspelare.


ansökan.

Varmt välkommen med din ansökan!

I den här rekryteringen samarbetar Bygghemma Sverige AB med Randstad Technologies. Vid frågor kring rollen är du välkommen att höra av dig till rekryteringskonsult Elin Bjursten på [ Email address blocked ] eller 073-856 74 56.

Ansök via vår hemsida: [ Link removed ]

 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 201367913