Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Frontend Utvecklare till Regent i Stockholm jobb i Stockholm på Framtiden

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Frontend Utvecklare till Regent i Stockholm på Framtiden

Frontend Utvecklare till Regent i Stockholm

Framtiden Stockholm, Stockholms län Heltid

Nu söker vi ett flertal nya talanger med kompetens inom JavaScript till Sveriges bästa arbetsplats! Vi tror att du är en person med ett eget driv att ta dig an nya uppgifter och utvecklas i ditt arbete. Du har inställningen att allt går att lösa. Stämmer detta in på dig? Skicka in din ansökan redan idag!

DINA ARBETSUPPGIFTER
I denna roll jobbar du som konsult ute hos Regents kunder med spännande uppdrag. Du har stor möjlighet att själv få önska vilka typer av uppdrag du skulle vilja ha. Väl ute hos kund ingår du i ett agilt team om mellan 4-8 personer.

Att arbeta på Regent innebär möjligheten att vara med på en spännande resa och samtidigt få en inblick i hur konsultbranschen fungerar. Det dagliga arbetet berör främst frontend utveckling med mycket fokus på JavaScript. Tjänsten är på heltid och du kommer att ha stor frihet i din roll vad gäller både arbetstider och upplägg. 

OM FÖRETAGET
Regent är ett värderingsstyrt IT-konsultföretag som verkligen satsar på sina anställda. De har två år i rad blivit utsedda till Sveriges bästa arbetsplats av Great Place To Work. De erbjuder sina anställda bra förmåner och många roliga sociala aktiviteter varje vecka så som gourmetkvällar, padel, middagar, utlandsresor mm. Detta innebär att du som anställd kontinuerligt får möjlighet att träffa och ha väldigt roligt tillsammans dina kollegor.

Regent startades 2014 och har sedan dess haft en stark utveckling. De har idag ett 50-tal medarbetare inom olika roller som återfinns i traditionella utvecklingsteam. 

DIN PROFIL
För att bli framgångsrik i den här rollen behöver du vara en teamplayer som trivs med att jobba inom ett värderingsstyrt bolag. Vi ser gärna att du är såväl lösningsfokuserad som kvalitetsmedveten i ditt sätt att jobba och hoppas att din största drivkraft är att få vara en del av ett framgångsrikt team.

I övrigt söker vi dig som antingen har:
  • Högskole-/masterexamen inom IT med kurser inom JavaScript + minst 1 års arbetslivserfarenhet inom frontendutveckling med JavaScript 
  • Alternativt utbildning inom JavaScript från yrkeshögskola + minst 2 års arbetslivserfarenhet inom det

Du bör dessutom ha: 
  • Kunskap inom JavaScript och/eller TypeScript
  • Kunskap och erfarenhet inom Node.js och/eller React.js
  • Erfarenhet från AWS eller annan molnplattform
  • Goda kunskaper i både engelska och svenska i såväl tal som skrift

Det är meriterande om du har:
  • Kunskap och erfarenhet av React Native

OM OSS
Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering, vi vill göra skillnad i människors liv. Skillnad gör vi genom att hjälpa människor att hitta rätt jobb och rätt kollega. Vi är specialister på att rekrytera rätt talanger till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Framtiden, och Regents önskan är att alla eventuella frågor går direkt till Framtidens rekryteringskonsult Anjah Ivarsson: [ Link removed ] .

Vi arbetar med löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, vänta därför inte med din ansökan. Vi ser fram emot din ansökan!

.
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 35955000049827445