Jobbet Frontend utvecklare till kund i Sundsvall har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Frontend utvecklare till kund i Sundsvall publicerad av StudentConsulting

Heltid
Sundsvall
0,00kr/ år

Arbetsbeskrivning

Brinner du för kod och skapande? Tittar ständigt på nya tekniker och strävar efter clean code? Vi söker dig som vill skapa tekniklösningar och kundupplevelser, sugen? Grymt! Då är det dig vi söker till kund i Sundsvall.

Information om uppdraget:

Som Frontend utvecklare här kommer dina uppdrag vara varierande men med ett gemensamt mål att skapa kvalité genom flexibilitet med ny teknik. Det du skapar lever vidare och skapar ett värde för kund. Du behöver vara nyfiken och vill ständigt kasta dig in i nya utmaningar. Du gör detta både på egen hand men också i team. Du har fantastiska kollegor och sitter på ett kontor dit det är roligt att gå, här finns inte begreppet söndagsångest.

Detta är ett rekryteringsuppdrag där StudentConsulting hanterar processen och du blir direktanställd hos vår kund. Du arbetar kontorstider från Sundsvallskontoret.

Detta söker vi:

Du kommer att arbeta med att skapa och implementera lösningar mellan olika enheter och plattformar. Du ansvarar också för att underhålla och utveckla befintliga tekniska lösningar samt ger råd och skapar tidsplaner för arbeten. Du har inget problem med att lägga plan för olika projekt och följa dessa. Du tycker också om att jobba med andra i vissa projekt och ser fördelen med att ha erfarna kollegor omkring dig. För att vara framgångsrik med detta tror vi att du behöver ha följande i
ryggsäcken:

Några års erfarenhet av Frontend utveckling sedan tidigare, du har tidigare arbetat med t.ex. HTML, CSS, Sass, webpack och gulp. Du har erfarenhet av olika ramverk som AngularJS, React.js, jQuery, Meteor.js och Bootstrap. Du kan hantera databaser och utveckla från design som är skapad i Sketch eller Adobe Creative Suite.

Vi tycker också att det är viktigt att du verkligen gillar variation i projekten du arbetar i. Du är nyfiken och vill utveckla med fokus på webb. Du är van och trivs med ett agilt arbetssätt. Vi hoppas att du tycker detta låter intressant och spännande, för det gör vi! Ta chansen och sök så kanske du får arbeta med digitala pilotprojekt och nya innovationer inom området. Har du några frågor så vänder du dig till ida.holmer@studentconsulting.com

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 10 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se

Referens

41110

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Liknande jobb

Ingenjörer till ÅF Future Talent North Sundsvall Professionals Nord
Kvalitetstekniker till Nordhydraulic Kramfors Professionals Nord
Arbetsledare till YIT Infra-avdelning Sundsvall Professionals Nord
Byggingenjör till YIT Infra-avdelning Sundsvall Professionals Nord
Operativ inköpare till Sund Birsta Sundsvall Professionals Nord
Projektingenjör till YIT Infra-avdelning Sundsvall Professionals Nord
Supportmedarbetare till helpdesk Sundsvall StudentConsulting
Extrajobb som lokalvårdare Sundsvall StudentConsulting
Kommunikatör till Com Hems kundservice Sundsvall StudentConsulting
Kommunikatör till Com Hems kundservice Härnösand StudentConsulting
Säljare deltid Hudiksvall Hudiksvall Elgiganten AB
Beräkningsingenjör till HIAB Hudiksvall Poolia
Ekonomiassistent mot inköp till Sogeti Sundsvall Professionals Nord
Montörer sökes till Nordhydraulic Kramfors Professionals Nord
Tekniker sökes för uppdrag hos Eltel Sundsvall Professionals Nord
Väg- & Markprojektör till Sweco Sundsvall Professionals Nord
SOS-Sjuksköterska Sundsvall Sundsvall SOS Alarm
Nättekniker Sundsvall e.on
Sommarjobba som servicetekniker Sundsvall StudentConsulting
Produktionsplanerare till Nordhydraulic Kramfors Professionals Nord
Truckförare till kund i Härnösand Härnösand StudentConsulting
IVA-sjuksköterska till Hudiksvall Hudiksvall Centric Care
Ekonomiassistent på deltid Sundsvall Professionals Nord

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Om du klickar på denna knapp så kommer vi att skicka dig e-post med liknande jobb dagligen (It - Sundsvall).