SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Operations & System Developer Element Metech jobb i Linköping på Tech Talents

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

Alla Jobb

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Ansök på företagets hemsida
Operations & System Developer Element Metech på Tech Talents

Operations & System Developer Element Metech

Tech Talents Linköping, Östergötlands län Heltid
Ansök på företagets hemsida
Om uppdraget

Hos Element kommer du tillhöra ett litet team tillsammans med 4st dedikerade erfarna kollegor. Du kommer ha en viktig och väsentlig roll i utvecklingen av vårt webbaserade system Metech

Instrument Organizer (MIO™). MIO™ är en egenutvecklad webbapplikation i form av en kundportal där kalibreringskunder kan logga in och hantera sina instrument med kalibreringsstatus, kommande kalibrering, underhållsplan, kalibreringscertifikat och kalibreringshistorik. MIO™ är kundinterfacet för vår produktionsplattform och är baserad Jeeves ERP och en Microsoft SQL databas.

Du kommer arbeta i ett globalt bolag där du kommunicerar såväl med den svenska verksamheten som med dotterbolag i Finland, Danmark, Tyskland och Tjeckien. Du kan i din roll välja om du vill arbeta utifrån något av våra kontor eller om du föredrar att arbeta helt remote.

Arbetsuppgifter

Som Operations & System Developer kommer du ha en mycket bred roll där du är med i hela utvecklingskedjan, från utveckling av det övre gränssnittet till databasutveckling. Du kommer arbeta med både vidareutveckling samt nyutveckling av MIO™ i en roll där du får stora möjligheter att påverka bolagets utveckling framåt. Rollen innebär produktnära utveckling i tät dialog med kund där du kommer arbeta med tekniker som ASP.NET, C#, Microsoft Visual Studio, Microsoft MVC, nHibernate, MS SQL, Kendo UI och jQuery.

Din roll kommer främst att bestå av fullstackutveckling men utöver detta har du även ett helhetsansvar för produkten MIO™. Detta innebär att du kommer agera systemadministratör där du kommer arbeta med systemunderhåll, upprätta systemdokumentation, skapa utbildningsmaterial/hålla i utbildningar och agera 2nd och 3rd linesupport ut emot kund.

Rollen innebär stort eget ansvar och stora möjligheter och frihet att påverka ditt arbete och utvecklingen av MIO™. Du kommer ha nyckelroll i utvecklingen av MIO™ framåt där det finns flera potentiella nya utvecklingsidéer och ambitioner som du kommer vara med och införliva. Detta är en chans att framåt få vara med från start och bygga upp nya teknologiska lösningar från idé till slutprodukt. Du har även här stor möjlighet att styra din roll mot dina intresseområden.

Om företaget

Element är ett av världens främsta och mest ansedda partners inom oberoende materialtekniska och mättekniska tjänster. Tillsammans är vi 6 700 medarbetare och 200 laboratorier världen över, och i Norden är vi ca 500 medarbetare med expertis inom mätteknik och materialteknik. Vi erbjuder kvalificerade tjänster inom materialprovning, produktprovning, mätteknik och kalibrering till industri och myndigheter med högt ställda kvalitetskrav, inom bl.a. flygindustri, försvaret, olja/gas, fordons- och verkstadsindustri samt inom medicinteknik. Vårt befintliga utvecklingsteam finns idag i Linköping, Norrköping, Arboga, Stockholm och Göteborg. Placeringsort är därför flexibelt för oss.

Vi söker dig som

•        Har relevant utbildning inom mjukvaruutveckling

•        Har erfarenhet av fullstackutveckling

•        Har erfarenhet av utveckling i .Net, C# och MS SQL    

•        Talar och skriver svenska och engelska obehindrat

Som person är du positiv och kommunikativ som drivs av att skapa kundnytta. Du arbetar strukturerat och har en god analytisk förmåga. Du trivs i en bred roll där du får ta mycket ansvar och får möjlighet att ta vara på din innovativa förmåga och gillar utmaningar. 

Söker du en bred roll där du får vara med från ax till limpa och samtidigt blir en nyckelperson i utvecklingen av framtida produkter? Då är detta en roll för dig.

Startdatum

Så snart som möjligt

Kontaktperson

Therese Sjöblom, [ Email address blocked ]

Övrig information

Intervjuer kommer hållas löpande.

 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Ansök på företagets hemsida

Job ID: techtalents277