Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Frontend utvecklare till Element Metech jobb i Linköping på Tech Talents

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Frontend utvecklare till Element Metech på Tech Talents

Frontend utvecklare till Element Metech

Tech Talents Linköping, Östergötlands län Heltid
Om uppdraget

Hos Element kommer du tillhöra ett litet team tillsammans med 4st dedikerade erfarna kollegor. Du kommer ha en viktig och väsentlig roll i utvecklingen av vårt webbaserade system Metech

Instrument Organizer (MIO™). MIO™ är kundinterfacet för vår produktionsplattform för kalibrering (tillsammans benämns det som Metech Plattform) som baseras på Jeeves ERP och en Microsoft SQL databas.  MIO™ är en egenutvecklad webbapplikation i form av en kundportal där kalibreringskunder kan logga in och hantera sina instrument med kalibreringsstatus, kommande kalibrering, underhållsplan, kalibreringscertifikat och kalibreringshistorik.


I din roll som Frontend utvecklare kommer du arbeta med tekniker som ASP.NET, C#, Microsoft Visual Studio, Microsoft MVC, nHibernate, Kendo UI och jQuery. Du kommer arbeta i ett globalt bolag där du kommunicerar såväl med den svenska verksamheten som med dotterbolag i Finland, Danmark, Tyskland och Tjeckien.


Arbetsuppgifter

Som Frontend utvecklare kommer du ha en mycket bred roll där du är med i hela utvecklingskedjan. Du kommer arbeta med vidareutveckling samt nyutveckling av MIO™ där du kommer arbeta både operativt men även strategiskt där du är med och påverkar bolagets utveckling framåt. Du kommer främst att arbeta med frontend utveckling där du har ett tydligt UI/UX fokus i ditt arbete. Rollen innebär produktnära utveckling i tät dialog med kund. Du kommer även ansvara för att dokumentera genom att skapa processbeskrivningar, användarböcker och utbildningsmaterial. Du ansvarar för att utbilda och supportera våra super users, där du även agerar 2nd och 3rd linesupport ut mot kund. I din roll kommer du även arbeta som systemadministratör för MIO™, där du ansvarar för systemunderhåll och systemdokumentation. Rollen innebär stort eget ansvar och stora möjligheter och frihet att påverka ditt arbete och utvecklingen av MIO™. Du har även här stor möjlighet att styra din roll mot dina intresseområden.


Om företaget

Element är ett av världens främsta och mest ansedda partners inom oberoende materialtekniska och mättekniska tjänster. Tillsammans är vi 6 700 medarbetare och 200 laboratorier världen över, och i Norden är vi ca 500 medarbetare med expertis inom mätteknik och materialteknik. Vi erbjuder kvalificerade tjänster inom materialprovning, produktprovning, mätteknik och kalibrering till industri och myndigheter med högt ställda kvalitetskrav, inom bl.a. flygindustri, försvaret, olja/gas, fordons- och verkstadsindustri samt inom medicinteknik. Vi behöver förstärka vårt utvecklingsteam med en front end-utvecklare. Vårt befintliga utvecklingsteam finns idag i Linköping, Norrköping, Arboga,

Stockholm och Göteborg. Placeringsort är därför flexibelt för oss.


Vi söker dig som

•        Har relevant utbildning inom mjukvara, alternativt har några års erfarenhet av liknande arbete

•        Har erfarenhet av frontend-utveckling  

•        Har grundläggande kunskap inom systemarkitektur och en god förståelse för backend

•        Talar och skriver svenska och engelska obehindrat


Som person är du positiv och kommunikativ som drivs av att skapa kundnytta. Du arbetar strukturerat och har en god analytisk förmåga. Du trivs i en bred roll där du får ta mycket ansvar och får möjlighet att ta vara på din innovativa förmåga och gillar utmaningar. 


Startdatum

Så snart som möjligt


Kontaktperson

Therese Sjöblom, [ Email address blocked ]


Övrig information

Intervjuer kommer hållas löpande.
 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: techtalents277