Jobbet Frontend utvecklare sökes till växande företag har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Frontend utvecklare sökes till växande företag publicerad av Framtiden AB

Heltidsanställd
Stockholm

Arbetsbeskrivning


Har du ett genuint intresse för frontend kodning men också trivs bra med .NET och C#? Vill du komma in i ett skönt gäng som är störst på det dom gör? Sök då denna tjänsten!

Dina arbetsuppgifter
I din roll som frontend utvecklare hos vår kund kommer du att jobba i team med andra utvecklare gentemot deras kunder. Kunderna består utav bolag i reseindustrin. Då de har flyttat till en ny plattform så ligger ett stort fokus på att kundanpassa utseendet på hemsidorna. Du kommer att jobba i mindre och större projekt åt nya eller befintliga kunder. Projekten tar allt från 2 veckor till 3 månader att slutföra och du kommer då primärt att jobba med kunders designlager (HTML, CSS, Javascript bibliotek), men även jobba och göra felsökningar i backend (.NET med C#).

Om företaget
Vår kund jobbar med att leverera teknik till resebyråer. De har hand om tekniken som sköter systemen för försäljning och deras primära uppgift är att effektivisera flödet i kundernas arbete. De jobbar främst med flygförsäljning men även hyrbilar, hotell, events, tåg och mycket mer. De har två kontor, varav ett i Gamla stan där det idag sitter ca 16 personer och även ett kontor i Litauen med ca 4 personer. Mer information ges vid en eventuell intervju!

Din profil
Skallkrav: - Högskoleutbildning med relevant inriktning - Svenska och engelska i tal och skrift - HTML, CSS, Javascript, .NET och C# Vi söker dig som ser dig vara en prestigelös, driven och engagerad individ som trivs att jobba i team. Du är inte vara rädd för att ta egna initiativ eller känner en tyngd av att behöva jobba mycket självständigt.

Om oss
Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc. Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats. Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag. Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar. För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.

Villkor
Startdatum: 2a September alt. enligt överenskommelse Placeringsort: Stockholm Arbetstider: Kontorstider Omfattning: 100% Urval sker löpande! Skicka in din ansökan redan idag för att inte missa chansen!

Referens

20292

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till