Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Frontend utvecklare sökes till ett familjärt och spännande företag! jobb i Nacka Strand på Framtiden

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Frontend utvecklare sökes till ett familjärt och spännande företag! på Framtiden

Frontend utvecklare sökes till ett familjärt och spännande företag!

Framtiden Nacka Strand, Stockholms län Heltid
Nu söker vi en ny talang med kompetens inom frontend. Är du en positiv och ödmjuk person som trivs att jobba på ett mindre företag? Då kan du vara helt rätt för rollen som frontend utvecklare. Skicka in din ansökan redan idag!

DINA ARBETSUPPGIFTER
I rollen som Frontend utvecklare kommer du bland annat att arbeta med olika projekt åt företagets kunder. För det mesta gäller det uppdrag som företaget har tagit hem och arbetar med internt men det kan även förekomma uppdrag ute på plats hos kund.

Du kommer att få vara med och utveckla kreativa lösningar och livskraftiga system till företagets kunder. Det ingår även kundkontakt och viss support då företaget ser sig själva som ett bollplank till sina kunder. Du kommer att få arbeta med en mängd olika programmeringsspråk, ramverk osv. Några exempel är Ruby on Rails, Vue.js, Ext.js, Angular.js, React.js och Node.js.

OM FÖRETAGET
Vår kund är ett konsultbolag som erbjuder en stor variation av tjänster inom IT och affärsutveckling. De är väletablerade på marknaden och har funnits sedan 1980-talet. Företaget drevs länge som ett tvåmansföretag men har idag sju anställda och planerar att växa med några till. De har en lättsam och trevlig stämning i arbetsgruppen och det finns stor möjlighet att vara med och påverka. De sitter i fina lokaler i Nacka strand och har stora terrasser med utsikt mot vattnet.

DIN PROFIL
För att bli framgångsrik i den här rollen krävs det att du är en samarbetsorienterad och positiv person med ett stort driv. Du strävar mot att utvecklas i din yrkesroll och lära dig mer. Du är dessutom ansvarstagande och professionell i ditt arbetssätt. Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet i denna rekryteringsprocess.

Vi önskar även att du har:
  • Universitetsexamen inom datateknik, systemvetenskap eller liknande alternativt några års relevant arbetslivserfarenhet. 
  • God kunskap inom något av följande: Ruby on Rails, Vue.js, Ext.js, Angular.js, Node.js, React.js eller React native. 
  • Svenska och engelska i tal och skrift.

Det är meriterande om du har:
  • Arbetslivserfarenhet inom frontend utveckling.

OM OSS
Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas av kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc. Du får alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering, vi vill göra skillnad i människors liv. Skillnad gör vi genom att hjälpa människor att hitta rätt jobb och rätt kollega. Vi är specialister på att rekrytera rätt talanger till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.

VILLKOR
Startdatum: Omgående efter överenskommelse
Placeringsort: Nacka, Stockholm
Arbetstider: Kontorstider
Omfattning: Heltid

Vi arbetar löpande med urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, vänta därför inte med att skicka in din ansökan.

Vi ser fram emot din ansökan!

.
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 35955000078860021