Jobbet Frontend med fokus på wordpress har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Frontend med fokus på wordpress publicerad av Framtiden AB

Heltidsanställd
Jönköping

Arbetsbeskrivning


Vi söker en webbutvecklare som vill bidra till Ljungs utvecklingsteam med fokus på Wordpress.

Dina arbetsuppgifter
På Ljungs kommer du att jobba med både korta och långa projekt och vara med både när det gäller framtagning av idéer och lösningar. Dina arbetsuppgifter kommer vara varierande och du kommer att ha utrymme att vara flexibel och få utlopp för kreativa tankar. Du kommer få möjligheten att jobba med ett flertal kunder och projekt med på front-/backend-utveckling. Du kommer bland annat att arbeta med att: • Utveckla och underhålla nya och befintliga kunder. • Kundkontakt sker vid start av projekt men kan även ske under projektens gång. • Projekten kan vara allt från några dagar till några månader, vanligtvis är ett projekt ca 3 månader. Du kommer att få jobba på en webbyrå som har utvecklat tekniska lösningar för kunder sedan mitten av nittiotalet. Utöver detta utvecklar dom även kreativ kommunikation och innehåll för deras kunder. Allt detta skapande gör Ljungs miljö unik och en inspirerande arbetsplats med stor variation.

Om företaget
Ljungs Kommunikation AB är en digital byrå som jobbar mot webb, systemutveckling och kommunikation, även mot 3D-visualisering. Jobbar mestadels mot företag i Jönköping men även en del mot Örebro och Stockholm. Grossister och industriföretag är mestadels av deras kunder idag. Dom är 8 anställda idag där bland annat projektledare, art director, webbutvecklare, backend-utvecklare och kommunikatörer. Företaget finns representerade i Jönköping, Borås och Stockholm, och denna tjänst är i Jönköping.

Din profil
Skallkrav: - Kunskap inom PHP, JavaScript, HTML och CSS - Brinnande intresse för Wordpress och WooCommerse - Svenska i tal och skrift Meriterande: - Kunskap inom ramverk så som Bootstrap - Arbetslivserfarenhet som webbutvecklare - Högskoleutbildning inom webb. Ljungs erbjuder goda utvecklings- samt utbildningsmöjligheter och en kultur som präglas av gemenskap, kreativitet och samarbete. Personligaegenskaper: Vi söker dig som är strukturerad och har bra ordning på sina grejer, att arbeta effektivt och få saker gjorda är en självklarhet för dig. Att du är stresstålig och lugn som person är viktigt för att passa in i gruppen.

Om oss
Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc. Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats. Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag. Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar. För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.

Villkor
Start: Omgående Placering: Jönköping Lön: Enligt överenskommelse Omfattning: Heltid, kontorstider Vi behandlar ansökningar löpande, tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen passerat. Välkommen med din ansökan redan idag!

Referens

21545

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till