Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Frontend Lead till ICA i Stockholm jobb i Stockholm på Ada Digital

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Frontend Lead till ICA i Stockholm på Ada Digital

Frontend Lead till ICA i Stockholm

Ada Digital Stockholm, Stockholms län Heltid

Vill du förenkla vardagen för ICA:s kunder i rollen som Frontend Lead? Här får du driva arkitekturella frågor och arbeta nära kod!

ICA är ett värderingsstyrt företag där Enkelhet, Entreprenörskap och Engagemang är ledorden. Vi välkomnar dig till ett sammansvetsat team som jobbar iterativt för att hela tiden skapa värde till våra kunder. Som Frontend Lead får du möjlighet att använda din expertis inom JavaScript och samtidigt arbeta strategiskt med arkitekturella frågor. Hos oss får du nyckelroll i vår transformationsresa mot teknisk framkant och har möjlighet att själv forma din roll.

VI ERBJUDER DIG

  • Att bli en del av en organisation med familjär och hjälpsam kultur som sätter ditt välmående, intresse och drivkraft i första hand.
  • Ett team som fokuserar på digitalisering där du erbjuds möjligheten att vara involverad i beslutsfattandet och kan påverka på riktigt.
  • Arbete med moderna teknologier i en roll som du har möjlighet att påverka och utforma
  • En Tech stack i framkant och en spännande resa mot molnet och mot att arbeta mer datadrivet.

DET HÄR GÖR DU HOS OSS

Som Frontend Lead blir du en koppling mellan de olika webbteamen inom frontendutveckling och ansvarar för strategiska frågor inom området som berör teamen. Du har erfarenhet av att bygga och underhålla designsystem och kommer att förmedla den kunskapen internt.

Du kommer jobba med produkter som ICA.se, ICA-appen och självscanning. Dessa har 170 miljoner besök och närmare 500 miljoner sidvisningar per år så det är såklart avgörande att du ser design och funktion som viktigt för att skapa kvalitativa digitala tjänster. På ICA arbetar vi bland annat med JavaScript, HTML, Vue.js och CSS i frontend. Du kommer bland annat:

  • Driva frågor och fatta strategiska beslut inom frontendarkitektur
  • Sätta mål och riktning för frontendområdet, gällande både teknik och arbetssätt
  • Ingå i den ansvarsgrupp som äger, bygger och underhåller designsystemet på Ica.se.
  • Vara länken mellan alla våra frontendutvecklare i de olika teamen och säkerställa att alla jobbar mot våra uppsatta mål inom området
  • Bygga och utveckla ramverk i JavaScript

DITT TEAM OCH ARBETSPLATS

Du tillhör IT-avdelningen och området DigX som omfattar ca 40 personer. Du blir en del av en familjär kultur med högt i tak och kommer ingå i ett av de fyra webbteamen vilka består av drygt fem personer per team. Din erfarenhet och personlighet kommer att av-göra vilket team du placeras i. Du kommer även jobba nära andra utvecklare, UX, visuell design, produktägare och redaktion.

När du jobbar på plats kommer du att sitta på ICA:s nybyggda och moderna kontor nära Solna Station med gym och motionsstationer. Möjlighet finns att jobba på distans delar av veckan.

MER OM DIG

För att du ska trivas i denna roll ser vi att du är självgående och det är naturligt för dig att ta initiativ och driva dessa framåt. Då du har flera kontaktytor är du kommunikativ och kan kommunicera väl på svenska i både tal och skrift. Vidare är du strukturerad och teamorienterad. Du anser att den bästa lösningen ofta är ett resultat av samarbete.

Vi söker dig som har erfarenhet av mjukvaruarkitektur samt frontendutveckling i JavaScript, HTML, CSS och Vue.js. Det är positivt om du erfarenhet av C# och Azure.

SÅ HÄR FÅR VI KONTAKT

I den här rekryteringen har vi valt att samarbeta med Ada Digital som strävar efter en transparent, inkluderande och snabbrörlig rekryteringsupplevelse. Vi vill veta mer om dig och din potential! Du söker tjänsten enkelt och behöver inte bifoga några dokument. Det räcker med en motivering till varför du söker tjänsten och om du saknar CV kan du bifoga din LinkedIn-profil. Följ sedan din ansökan live via vår hemsida. Urvalet sker löpande och tjänsten kan bli tillsatt före sista ansökningsdatum. Är du nyfiken och vill veta mer innan du söker? Hör av dig till ansvarig rekryterare. Vi ser fram emot att få kontakt med dig!

 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 719DBCB6D3FD41B2B7370F8D163B56CF