Jobbet Frontend Developer har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat
Heltidsanställd
Sweden - Lund

Arbetsbeskrivning

Referensnummer: 2717

Om Axis
Axis är ett Lundabaserat företag som arbetar för en smartare och säkrare värld. Vi uppfann världens första nätverkskamera 1996 och har sedan dess varit innovatörer inom videoövervakning och intelligenta säkerhetslösningar. Idag är vi över 3000 medarbetare över hela världen, varav cirka 2000 finns i Lund.

Du & din roll
Våra viktigaste produkter är nätverkskameror, men vi gör massor av andra intressanta saker också. I vårt team tar vi fram vårt prisbelönta Axis Site Designer som används av kunderna världen över. Site Designer är en lättanvänd webbapplikation som underlättar arbetet för att designa ett kamerasystem.

Se gärna följande video för mer beskrivning av Axis Site Designer!

Nu söker vi dig som vill stärka vårt team och hjälpa oss att skapa högkvalitativa webbupplevelser för våra användare. Vi hoppas att du brinner för frontend utveckling och behärskar Javascript. Om du är nyexad eller har flerårig erfarenhet spelar mindre roll. Det viktigaste är att du älskar programmering och tycker om att bidra med dina idéer. Du har en relevant utbildning på högskolenivå och trivs med att arbeta agilt i grupp med andra skickliga ingenjörer.

Vi tror att du är snabb på att plocka upp nya tekniker och har till exempel tittat på TypeScript, React och NodeJS. Om du dessutom har erfarenhet av AWS så är det ett stort plus men inget krav.

Axis präglas av en öppen och hjälpsam kultur där innovationen främjas av snabbrörlighet och korta beslutsvägar. Utvecklingsmöjligheterna är stora och vi står för ett socialt och öppet arbetssätt med mycket interaktion.

Vi tror på självgående team, balans i livet och att ha kul tillsammans. Vi hoppas att det är en miljö där du kommer trivas och utvecklas.

Låter det intressant?
Tycker du att detta låter spännande? Tveka då inte att skicka in din ansökan redan idag. Är du nyfiken eller har några frågor, kontakta gärna Vladimir Karadzic eller Reza Ghorbani på 046 272 1800 för mer information. 

Referens

2303773

Om företaget

Ständigt nyskapande

Axis är marknadsledare inom nätverksvideo. Vi uppfann världens första nätverkskamera 1996, och har allt sedan dess varit innovatörer inom videoövervakning. Vi har givit miljontals människor över hela världen ökad säkerhet och bidragit till att uppfylla det växande behovet av en smartare och säkrare värld.

Med hjälp av 75 000 partner i 179 länder har vi levererat en rad banbrytande produkter och många branschgenombrott. Och vi ser fram emot att bana väg för många fler.

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till