Jobbet Frontend Developer har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Frontend Developer publicerad av Semcon

Heltidsanställd
Stockholm

Arbetsbeskrivning

Time to Level Up!   
Ta chansen att nå nästa nivå. Kom till vår helt nya avdelning i Stockholm, där vi gör plats för konsulter inom Embedded Software, Cloud Services, IoT & UX.   
För att möta en ökad efterfrågan på kompetens inom sakernas Internet (IoT), maskininlärning och artificiell intelligens så söker vi nu ett flertal frontend-utvecklare till våra mjukvaruteam. Vi söker flera olika roller till teamet som ska befästa vår ställning på marknaden.  
Din roll:   
Vi söker nu flera duktiga frontend-utvecklare med kunskap om hur man bygger webbaserade applikationer med hjälp av JavaScript-ramverk och REST APIer. Vi tror att du har erfarenhet av produktnära mjukvara eller vill utforska detta område. Vår styrka är att vi har kompetens inom alla delar av den produktrelaterade mjukvaran. Detta gör att vi kan hjälpa våra kunder att ta fram nya produkter som innefattar både hårdvara och inbyggd mjukvara, samt även servermjukvara och applikationer, för både webb och mobil, som kan transformera produkten från en fristående till en uppkopplad produkt för digitala användare. 
Din bakgrund:   
Vi är öppna både för dig som har många års erfarenhet och är en ledande auktoritet inom ditt specialområde och dig som nyss har börjat din karriär inom området och bara har ett par års erfarenhet. Det viktigaste för oss är att du brinner för att utveckla mjukvara för intelligenta produkter och är villig att dela denna passion och kunskap med dina kollegor.  
Vi ser helst att du har relevant akademisk examen och tidigare arbetslivserfarenhet inom utveckling av frontend för webbapplikationer. Har du dessutom erfarenhet av att jobba i krävande och reglerade branscher som fordons-, försvars- eller medicinteknisk industri är det ett plus. 
Vi tror att du har erfarenhet och kunskap om ett flertal av följande områden: 
  • Web (HTML, CSS) 
  • Single Page Apps (JavaScript, Angular, React) 
  • REST API, JSON, XML 
  • Jira 
  • Git 
  • Confluence 

Om Semcon: 
Hos oss får du chansen att arbeta med att utveckla morgondagens produkter med hjälp av modern teknik med stort fokus på användbarhet och hållbarhet. Vi fokuserar på smarta produkter, artificiell intelligens, maskininlärning och robotik. På vår hemsida hittar du exempel på tidigare projekt som vi levererat, men om du kontaktar oss så har vi ännu fler projekt att berätta om. 
Ansökan:   
Tjänsten är på heltid med tillträde snarast möjligt. Välkommen med din ansökan redan idag! Urval och intervjuer sker löpande. 

Referens

145297

Liknande jobb

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till