Jobbet Frontend-utvecklare till SEB i Stockholm har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Frontend-utvecklare till SEB i Stockholm publicerad av Ada Digital

Heltidsanställd
Stockholm

Arbetsbeskrivning

Vill du utveckla nästa generations digitala lösningar inom app och webb? Välkommen som Frontend-utvecklare till SEB i Stockholm!

Som Frontend-utvecklare hos SEB erbjuds du möjligheten att bryta ny mark för att kunna erbjuda våra kunder de bästa digitala tjänsterna. Du kommer tillsammans med ditt team utveckla våra viktiga digitala kanaler - internetbanken och mobila appen. Här finns stora möjligheter för dig att bidra med egna idéer och påverka vägen framåt.

OM JOBBET

Inom området Savings & Investment kommer du jobba med nyutveckling och förvaltning av flertalet applikationer för våra digitala kanaler - internetbanken, mobila appen och vårt säljstöd. Vår tekniska miljö består av en microservices-arkitektur och du kommer att jobba med bl.a. Angular, Node.js, C#.NET och utveckling av APIer. I nära samarbete med UX-designers designar och utvecklar du enkla och hållbara lösningar för att ge våra kunder den bästa upplevelsen.

Som Frontend-utvecklare hos SEB erbjuder vi dig:

  • Utveckling med modern teknik med microservicesarkitektur i OpenShift
  • Ett positivt och prestigelöst team med ett genuint intresse för att testa ny teknik
  • En öppen kultur med högt i tak där du uppmuntras att bidra med egna idéer
  • En arbetsplats där vi är måna om balans mellan arbete och privatliv

Ditt team:
Du kommer att tillhöra en större grupp på 20 personer bestående av utvecklare, Scrum Masters och testare. Vi jobbar i mindre utvecklingsteam där du dagligen kommer interagera med produktägare, kravanalytiker, arkitekter och UX-designers. Vi jobbar agilt enligt SAFe med 2 veckors sprintar, daglig standup, review och retro. Vi sitter i moderna lokaler bredvid Mall of Scandinavia, Solna. Här finns restauranger, ett toppmodernt företagsgym och möjlighet att delta i gruppträningspass varje vecka.

VEM ÄR DU?

För att trivas hos oss har du tidigare erfarenhet av JavaScript/TypeScript och någon av ramverken Angular eller React. Då vi även jobbar med C#.NET och Node.js är det meriterande om du har erfarenhet av detta. Det är även positivt med erfarenhet av CI/CD eller Containerlösningar.

Det viktigaste för oss är dock ditt driv och engagemang! För att trivas bäst hos oss är du en person som trivs med att ta egna initiativ och dela ned dig av idéer och erfarenheter. Du är en lagspelare och ser värdet av att jobba i ett agilt team där kunskapsutbyte är en framgångsfaktor.

Välkommen med din ansökan!

LÄS MER OM HUR DET ÄR ATT ARBETA PÅ SEB

www.sebgroup.com/career

INTRESSERAD?

I den här rekryteringen har vi valt att samarbeta med Ada Digital som strävar efter en transparent, inkluderande och snabbrörlig rekryteringsupplevelse. Vi vill veta mer om dig och din potential! Du söker tjänsten enkelt och behöver inte bifoga några dokument. Det räcker med en motivering till varför du söker tjänsten och om du saknar CV kan du bifoga din LinkedIn-profil. Följ sedan din ansökan live via vår hemsida. Urvalet sker löpande och tjänsten kan bli tillsatt före sista ansökningsdatum. Är du nyfiken och vill veta mer innan du söker? Hör av dig till ansvarig rekryterare. Vi ser fram emot att få kontakt med dig!

Referens

40DA0218C02144CEB3EEA7230072AB5B

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till