Jobbet Frontend-utvecklare till Nasdaq-noterat direktförsäljningsbolag har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Frontend-utvecklare till Nasdaq-noterat direktförsäljningsbolag publicerad av Framtiden

Heltidsanställd
Göteborg

Arbetsbeskrivning


Har du ett blossande intresse för webbprogrammering och strävar efter att hela tiden utvecklas? Är grafisk design något som ligger dig varmt om hjärtat? Vill du jobba på ett ”Superföretag” som fått många fina utmärkelser? DÅ bör du söka denna tjänsten.

Dina arbetsuppgifter
Arbetet kommer främst att ligga i frontend men det är viktigt att man vid behov kan sätta sig in i bakomliggande kod för vidareutveckling och problemlösning. Du har en unik fingertopsskänsla för att kunna planera och skapa webkoncept ur ett varumärkesbyggande perspektiv med förmågan att designa e-handelsrelaterat material ur ett användarvänligt perspektiv tillsammans med en UX designer.

Om företaget
Vår kund är ett direktförsäljningsföretag som opererar i Europa och Nordamerika. De marknadsför och säljer produkter inom två produktlinjer, ett med fokus på långsiktig hälsa och ett bestående av espressomaskiner, kaffe och te. Företaget är noterat på Nastaq First North och de är mycket stolta över att de under ett antal år har fått fina utmärkelser som ”Superföretag” och ”Årets tillväxtföretag”. Arbetsplatsen präglas av drivkraft och stort fokus på digitala marknadsplattformar och användarvänliga system. De närmar sig 100 anställda på huvudkontoret där de arbetar nära sina kunder och återförsäljare.

Din profil
Du som söker har ett gediget intresse för front-end och design och brinner för webbprogrammering. En strävar efter att hela tiden utvecklas och hålla dig uppdaterad med det senaste krävs. Du bör även ha ett intresse för grafisk design, UX, färg och form då du kommer att kvalitetssäkra leveranser ur ett design- och användbarhetsperspektiv. Skallkrav: - Html5 - Css3 - JavaScript - Engelska (flytande) - Svenska (grundläggande) Samt kunskap av minst ett av följande: - Bootstrap 3 och 4 - jQuery - Angular Meriterande: - C# - MVC .Net

Om oss
Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc. Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats. Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag. Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar. För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.

Villkor
Startdatum: Enligt överenskommelse Placeringsort: Göteborg Arbetstider: Kontorstider Omfattning: 100% Urval sker löpande! Skicka in din ansökan redan idag för att inte missa chansen!

Referens

19802

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till