Jobbet Frontend-utvecklare till kund i Linköping har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Frontend-utvecklare till kund i Linköping publicerad av Randstad AB

Deltidsanställd
Linköping

Arbetsbeskrivningarbetsbeskrivning.

Brinner du för att arbeta med Frontend-utveckling och vill komma in på ett snabbt växande företag med kunderna i fokus? Har du tidigare arbetat med webbutveckling och vill ta nästa steg? Då kan detta vara något för dig.


ansvarsområde.

Vi på Randstad Technologies söker nu dig som vill arbeta med hela utvecklingskedjan från kravanalys till färdig produkt och allt däremellan. Mycket av arbetet kommer utföras tillsammans med dina kollegor på IT men mycket kommer även ske individuellt. 

Det är viktigt att du är initiativtagande, lyhörd samt utåtriktad och vi ser även att du vill vidareutvecklas i din yrkesroll. Vi ser också att du gärna delar med dig av din kunskap till andra. 

Du kommer ha varierande arbetsuppgifter men ditt primära fokus kommer att vara som frontend-utvecklare. 


kvalifikationer.

Vi söker dig som har minst två års erfarenhet av ett arbete som Frontend eller Fullstack-utvecklare. Du ska ha goda kunskaper inom JavaScript, React och gärna Angular samt Vue. 

Vi ser gärna att du har en akademisk utbildning med IT-inriktning, exempelvis mot datavetenskap och/eller systemvetenskap eller motsvarande. Du har goda teknikkunskaper och god problemlösningsförmåga. Vi ser även att du har mycket goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift. 


ansökan.

Urval och intervjuer sker löpande, tveka därför inte att skicka in din ansökan så snart som möjligt. Vid frågor om tjänsten, kontakta ansvarig konsultchef Therese på therese.sjoblom@randstad.se

Referens

201298429

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till