Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Frontend-utvecklare i Vue.js till ICA, Stockholm jobb i Stockholm på Ada Digital

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Frontend-utvecklare i Vue.js till ICA, Stockholm på Ada Digital

Frontend-utvecklare i Vue.js till ICA, Stockholm

Ada Digital Stockholm, Stockholms län Heltid

Vill du utveckla en av Sveriges största webbplattformar? Vi välkomnar dig som Vue-frontend-utvecklare till ICA i Stockholm!

Som frontend-utvecklare hos oss på ICA får du arbeta med en av Sveriges största webbplattformar bland annat ica.se som har ca 5 miljoner unika besökare i veckan. Du välkomnas in i ett självbestämmande team i en organisation som ligger i teknisk framkant. Hos oss är beslutsvägarna snabba och du uppmuntras till att ta initiativ för att utvecklas och testa nya tekniker. Som utvecklare av våra lojalitetssidor jobbar du nära slutanvändarna som innebär snabb återkoppling på ditt arbeta och en uppmuntran att utvecklas och testa nya tekniker.

VI ERBJUDER DIG

Vi vill vara en attraktiv arbetsplats för alla och tror på att kunniga samt engagerade medarbetare är nyckeln till vår framgång. Hos oss finns många utvecklingsmöjligheter och vi har en ambition att vara en arbetsplats som stimulerar kreativitet och initiativ. På ICA utvecklas vi tillsammans! Hos oss erbjuds du:

  • Möjligheten att arbeta på ett välkänt och tryggt bolag med produkter som har 170 miljoner besök och närmare 500 miljoner sidvisningar per år
  • En lyhörd och inkluderande organisation med en vänlig och hjälpsam kultur som sätter ditt välmående, intresse och drivkraft i första hand
  • Att bli en del av ett team som fokuserar på digitalisering där du erbjuds möjligheten att vara involverad i beslutsfattandet och kan påverka på riktigt

DET HÄR GÖR DU HOS OSS

I din roll som Frontend-utvecklare kommer du arbeta med utveckling av funktionalitet för produkter på ICA.se, ICA-appen och självscanning. Dessa utgör några av Sveriges mest välbesökta sidor, det är avgörande att du ser design och funktion som viktigt för att skapa kvalitativa digitala tjänster. På ICA arbetar vi bland annat med JavaScript, HTML, CSS och Vue.js i frontend. Initialt kommer du involveras i utvecklingen av en sida för erbjudanden och för våra stammiskunder.

DITT TEAM OCH ARBETSPLATS

Du kommer tillhöra området DigX som omfattar ca 40 personer uppdelade på fem tvärfunktionella och självbestämmande team. Ditt team består av andra utvecklare, Scrum Master, UX-designer och Produktägare. Du blir en del av en flexibel verksamhet med högt i tak.

ICA Sveriges moderna och härliga kontor med gym ligger i Solna, Stockholm. Du har möjlighet att arbeta remote delar av veckan.

MER OM DIG

För att trivas i rollen söker vi dig som har erfarenhet av frontend-utveckling i HTML, CSS, Javascript/Typescript och Vue.js. Det är positivt om du har erfarenhet av utveckling i .NET.


Som person tar du gärna initiativ och driver dessa framåt. Du har god samarbetsförmåga och delar gärna med dig av kunskap och erfarenhet till dina kollegor. Vidare är du engagerad och uppskattar att agera kreativt för att skapa produkter som förenklar vardagen för våra kunder.

SÅ HÄR FÅR VI KONTAKT

I den här rekryteringen har vi valt att samarbeta med Ada Digital som strävar efter en transparent, inkluderande och snabbrörlig rekryteringsupplevelse. Vi vill veta mer om dig och din potential! Du söker tjänsten enkelt och behöver inte bifoga några dokument. Det räcker med en motivering till varför du söker tjänsten och om du saknar CV kan du bifoga din LinkedIn-profil. Följ sedan din ansökan live via vår hemsida. Urvalet sker löpande och tjänsten kan bli tillsatt före sista ansökningsdatum. Är du nyfiken och vill veta mer innan du söker? Hör av dig till ansvarig rekryterare. Vi ser fram emot att få kontakt med dig!

 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 9876A752A3E44816B7B5FFEEAB4397C4