Jobbet Frontend-utvecklare till Genero i Stockholm har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Frontend-utvecklare till Genero i Stockholm publicerad av TNG

Heltidsanställd
Stockholm

Arbetsbeskrivning

Söker du en bred roll med fokus inom frontend-utveckling, där du kan göra skillnad på riktigt? Sök då till Genero i Stockholm!

Som frontend-utvecklare hos oss på Genero Solutions kommer du få stora möjligheter att testa nya tekniker inom både webb och mobila applikationer. Här kommer du få en avgörande roll att kunna påverka vår produkts framtida funktion och design!

VI ERBJUDER DIG

Vi erbjuder en modern och flexibel arbetsplats, där du förväntas ta eget ansvar för att vi som team ska nå våra mål. För oss är både din tekniska och personliga utveckling högt prioriterad. Du kommer att jobba med modern teknik och du uppmuntras att testa nya saker för att vi som bolag ska ligga i framkant.

Du kommer in i ett spännande skede, då vi har en uppskattad och mogen produkt men där vi nu siktar på att ta nästa steg i utvecklingen. Du kommer att få en avgörande roll för hur vår produkt kommer utvecklas rent funktionellt och utseendemässigt, samt vara med på en spännande resa när vårt företag växer och expanderar internationellt.

DET HÄR GÖR DU HOS OSS

På Genero Solutions strävar vi efter att göra vardagslivet för fältsäljaren så effektivt och enkelt som möjligt. Genom att tillhandahålla molnbaserade tjänster och mobilappar hjälper vi säljkårer att uppnå sin verkliga potential.

Några av dina arbetsuppgifter kommer vara att:

  • Utveckla användarupplevelsen för vår webb och mobilapp byggda i .Net, HTML. CSS, JavaScript och Xamarin Forms.
  • Testa nya tekniker inom frontend-utveckling och tillsammans med teamet implementera dem i produkten.
  • Utveckla och implementera strategier för att bygga och underhålla moderna användarupplevelser med hör prestanda för våra slutanvändare.
  • Jobba nära vårt supportteam för att lösa produktionsproblem och supportärenden.

DITT TEAM OCH ARBETSPLATS

Du kommer att ingå i ett tvärfunktionellt team om ca 10 personer som ansvarar för utveckling och drift av våra system. Vi utvecklar våra produkter främst med Microsoft-teknik. För närvarande är vi inne i en spännande fas då vi håller på att flytta all infrastruktur till Azure.

Du kommer att sitta i inspirerande lokaler på 21: a våningen i Kista Science Tower med utsikt över hela norra Stockholm.

MER OM DIG

Vi ser gärna att du som person är kommunikativ, driven och gärna tar egna initiativ. Du vågar testa nya tekniker och ifrågasätta processer och arbetssätt för att bidra till ständiga förbättringar inom hela verksamheten. Du bör ha ett stort teknikintresse och vilja att utvecklas och lära dig mer inom ditt område.

Utifrån tekniker ser vi gärna att du:

  • Har goda erfarenheter och kunskaper inom frontend-utveckling, som exempelvis JavaScript, ASP.NET, React eller Angular.
  • Gillar att jobba med våra användare gällande design och funktion.
  • Har intresse för backend-utveckling och då gärna inom C#.
  • Brinner för att jobba Agilt och förstår värdet av automatisering.

Ett krav är att du kan kommunicera på engelska flytande och det är meriterande om du har en relevant utbildning.

SÅ HÄR FÅR VI KONTAKT

I den här rekryteringen har vi valt att samarbeta med Ada Digital som strävar efter en transparent, inkluderande och snabbrörlig rekryteringsupplevelse. Vi vill veta mer om dig och din potential! Du söker tjänsten enkelt och behöver inte bifoga några dokument. Det räcker med en motivering till varför du söker tjänsten och om du saknar CV kan du bifoga din LinkedIn-profil. Följ sedan din ansökan live via vår hemsida. Urvalet sker löpande och tjänsten kan bli tillsatt före sista ansökningsdatum. Är du nyfiken och vill veta mer innan du söker? Hör av dig till ansvarig rekryterare. Vi ser fram emot att få kontakt med dig!

Referens

2C342BDC92994B2CBD60166273476619

Om företaget

Läs mer om vårt rekryteringsföretag och bemanningsföretag.

TNG är ett rekryteringsföretag och bemanningsföretag som rekryterar fördomsfritt. Läs mer här.

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till