Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Frontend-utvecklare som vill digitalisera ICA Sveriges butiker jobb i Solna på ICA

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Frontend-utvecklare som vill digitalisera ICA Sveriges butiker på ICA

Frontend-utvecklare som vill digitalisera ICA Sveriges butiker

ICA Solna, Stockholms län Heltid

Vill du vara med på resan att digitalisera och effektivisera Sveriges alla ICA butiker, totalt ca 1 300 butiker och 50 000 användare? Vi söker nu Frontend-utvecklare till det vi kallar MinButik, ICA butikernas primära ingång till de verktyg som behövs för att för att sköta det dagliga arbetet i butiken.

MinButik är en modern plattform skapad för att effektivisera den komplexa IT-miljö som finns i våra butiker. MinButik är en långsiktig satsning på ramverk och riktlinjer för att skapa användarvänliga verktyg. Det finns en stor efterfrågan från ICA handlare att ta plattformen vidare till nästa nivå!

Som Frontend-utvecklare i MinButik ingår du i ett team bestående av utvecklare, produktägare, testare och UX/designers. Teamet är i en spännande fas där ert mål är att skapa robusta, användarvänliga lösningar för ICA-handlare och medarbetare i butik.

Arbetsuppgifter

Som Frontend-utvecklare i MinButik-teamet kommer du att ansvara för att plattformen är så bra som möjligt både ur ett förvaltningsperspektiv och ur ett användarperspektiv. Du kommer att arbeta nära teamen bakom de stödsystem som våra butiker behöver och ta ett övergripande ansvar för den tekniska plattformen. Då vi är ett litet team kommer du att ha möjlighet att påverka arbetssätt och teknikval så att MinButik blir det bästa möjliga verktyget för våra butiker.

Din profil

För att lyckas i rollen har du relevant utbildning, några års erfarenhet av utveckling och gärna ett intresse för frontend-arkitektur. Du har en god social förmåga, duktig på att skapa och bibehålla relationer. Du är en positiv och driven person som tar ansvar, initiativ och har förmågan att se helheten. Du är en genuin lagspelare som vill bygga ett starkt team med stor gemenskap.

Du brinner för Front-end utveckling och vi ser gärna att du har djup kunskap inom:

  • Javascriptramverk såsom VUE / React / Angular eller Svelte
  • Web Components
  • GraphQL
  • Continious Delivery / Continious Integration
  • Testdriven utveckling med vana inom Cypress/Puppeteer eller liknande
  • God vana att arbeta med agila arbetssätt

Rollen kräver att du talar och skriver svenska flytande.

Är du nyfiken på rollen och vill vara med och bygga upp och bli en del av teamet runt MinButik ser vi fram emot din ansökan!

Kontaktinformation

Vid frågor gällande tjänsten kontakta rekryterande chef, Ola Löndahl, 08-561 50 498. Vid frågor gällande rekryteringsprocessen kontakta rekryterare, Markus Öhman 076-695 62 04


Sista dag för ansökan

Ansök så snart som möjligt, då vi gör löpande urval. Dock senast 2021-09-30.


Vill du göra varje dag lite enklare ihop med oss?

Ser du också möjligheterna med digital innovation? Vi tycker att det är bland det bästa som hänt vår bransch. För det gör att vi kan förenkla vardagen för så många människor därute. I nära samarbeten med varandra, för att verkligen kunna maximera allas individuella insatser i varje utmaning vi möter, skapar vi riktig kundnytta. Oavsett om vi jobbar med IT inom banktjänster, fastigheter eller kring all vår goda mat är vi nära kundens vardag. Och vi driver den digitala utvecklingen framåt inom våra olika områden. Varje dag.


ICA ska spegla våra kunder såväl som samhället i stort och är beroende av medarbetare med olika kompetenser. Vi strävar därför efter att anställa människor med olika bakgrund och värdesätter den kunskap och erfarenhet det medför. ICA värnar om goda arbetsmiljöförhållanden för våra medarbetare. Vi har som målsättning att ha totalt rökfria arbetsplatser. Vi tillämpar drogtestning i samband med rekryteringsförfarandet.


Är du nyfiken på oss och vill bli en av våra nya kollegor? Klart du är! Välkommen med din ansökan!

 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: R0013028