Jobbet Frontend-utvecklare sökes till Connectitude i Malmö! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Frontend-utvecklare sökes till Connectitude i Malmö! publicerad av StudentConsulting

Jobbet utgår om 5 dagar
Heltidsanställd
Malmö

Arbetsbeskrivning

Är du en junior Frontend-utvecklare som är sugen på nästa utmaning? Eller är du en vass programmerare som är sugen på din första utmaning? Har du ett intresse för automatisering & digitalisering? Då kan det vara just dig vi söker!

Information om uppdraget:

Connectitude, som ingår i Cenito-koncernen, arbetar med att hjälpa industrin att digitaliseras och skapa nya hållbara värden. Företagets fokus ligger främst inom tre expertisområden: digitalisering, systemintegration och strategisk profilering. Företaget grundades 2016 och har i dagsläget 35 medarbetare. Connectitudes mål är att erbjuda ett större värde i den produkt kunden behöver och att få till den där rätta känslan i applikationen, inte bara att den ska fungera.

Just nu söker vi juniora Frontend-utvecklare till Connectitude i Malmö. Connectitude är i en spännande expansionsperiod och söker personer till såväl existerande projekt inom IoT som nya, kommande projekt. Du kommer att arbeta in-house i team med mer erfarna kollegor, men kan även komma att arbeta ute hos kunder.

Tjänsten är på heltid, med start enligt överenskommelse. Tjänsten är en direktrekrytering, vilket innebär att rekryteringsprocessen sköts av oss på StudentConsulting men du blir anställd direkt Connectitude. Arbetstiderna är sedvanliga kontorstider.

Detta söker vi:

Vi söker dig som är en vass programmerare och ett brinnande intresse för att koda. För att vara aktuell för denna tjänst ska du ha erfarenhet av Angular. Relevant eftergymnasial utbildning är ett plus, men inte ett krav. Vi ser gärna att du som söker har relevant erfarenhet inom Frontend, men det kan tillgodoräknas med en vass kompetens och genuint driv. Du trivs med att arbeta i team, är social och har kommer gärna med förslag på nya funktioner, applikationer och arbetssätt..

Din kompetens ligger i några av följande ramverk & språk:
- Angular eller annat ramverk
- HTML
- CSS
- TypeScript/JavaScript

Låter detta som en tjänst för dig? Ansök redan idag! Urval och intervjuer sker löpande.

Sökord: Frontend, Front-End, Utvecklare, Junior, Javascript, TypeScript, HTML, CSS, Angular, React,

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Referens

49940

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till