Jobbet Frontend-utvecklare på Axis kanske? har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Frontend-utvecklare på Axis kanske? publicerad av Axis Communications

Heltidsanställd
Sweden - Lund

Arbetsbeskrivning

Referensnummer: 2773

Axis vilka då? Och varför ska man till oss? Bra frågor. Egentligen är vi bäst på att vara världsledande. Det har vi varit flera gånger på väldigt olika sätt. För länge sedan var vi bäst på att få skrivare att fungera bra. Idag är vi i stället världsledande på säkerhets- och övervakningskameror, men gör också vad vi tycker är världens bästa nätverkade högtalare. Vi gick från att vara ingen i vår nya bransch till att dominera den globalt på mindre än tio år. Det har gjort att vi har lärt oss vad som krävs för att vinna. Att alla hjärnor på bolaget behövs. Att hela tiden lära oss nya saker. Att det som var sant igår inte är sant i morgon.

Vår webb, www.axis.com, består av ett antal olika CMS-instanser baserade på Drupal och Wordpress. Webben har dagligen ungefär 25 000 besökare från hela världen så vi jobbar konstant med att förändra och uppdatera funktion och innehåll.

Vi är 17 personer i webbteamet som jobbar med allt från UX/design till utveckling, testning och integrationer mot övriga Axis-system. Vi servar hela Axis erbjudande, globalt, med krav på översättningar, hastighet, m.m. Att jobba på Axis webbavdelning betyder att man tar på sig ett ansvar att förstå Axis som helhet, för att kunna göra som mest nytta. Det är komplext och roligt.   

I rollen som frontend kommer du att:

 • Ta fram och utveckla användargränssnitt och funktioner tillsammans med UX.
 • Bygga vidare på vårt komponentbibliotek.
 • Tillsammans med teamet föra dialog med beställare.
 • Underhålla våra befintliga lösningar.
 • Ta fram nästa generation av axis.com.

Erfarenheter

Till ett föräldravikariat letar vi efter dig som är en duktig frontend-utvecklare.

 • Erfarenhet av att utveckla för CMS i
 • HTML
 • CSS
 • JavaScript

Meriterande med kunskaper inom

 • GitLab
 • Linux (basic terminalkunskaper)
 • Drupal / Wordpress /PHP
 • Byggverktyg såsom Gulp eller Webpack
 • Less, Sass eller PostCSS
 • ES6, jQuery, React
 • Docker

Vi jobbar i Scrum-ramverket med Jira och Confluence som verktyg. Erfarenhet från andra enterprise multispråkssajter på större företag är meriterande men inte ett krav. Du pratar svenska och/eller engelska flytande.

Hur är det att arbeta på Axis?

På Axis är stämningen god och hjärtlig. Vi väntar oss att du är duktig och vill väl. Och att du gillar att arbeta med andra tänkare som också bygger framtiden. Därför ska du inte bli förvånad när du märker att nyutexade sida vid sida med seniora är med och formar våra framtida strategier eller att personer från världens alla hörn möts vid fikat. Vår viktigaste tillgång är att alla är bra på att samarbeta. Idéer uppstår överallt och alla är välkomna med sina bidrag. För oss är det viktigt att våga vara kreativa och innovativa överallt. Inom sälj. Inom IT. Inom Finans. Det gör att den som gillar att påverka och vill knuffa vår värld lite mer i rätt riktning kommer att kunna hitta hem hos oss.

I teamet pratar vi oftast engelska på möten, och svenska eller engelska däremellan. Din närmsta chef är Petter Mattsson, Manager Web.

Men tro inte på våra ord kom och intervjua oss!
Axis är ett öppet, medvetet och samhällsengagerat företag. Därför är våra anställningsprocesser lite annorlunda än vad du kanske är van vid. De är lika mycket till för dig så att du kan bilda dig en uppfattning om nya kollegor, chef och kultur på bolaget. När allt kommer omkring så ska vi trivas ihop. Ett tips inför en intervju är därför att du funderar vad du vill veta mer om så att vi kan hjälpa dig få svar.

Leveransgaranti!
Kan man han anställningsannonser med leveransgaranti? Vi vet inte, men vi tänkte försöka. Det betyder dessvärre inte att vi kan lova att alla får jobb. Men det betyder att du kan räkna med att få svar från oss så fort vi kan inom bara några arbetsdagar lovar vi att du hör av oss. Vi kanske inte vågar lova att du får svar på allt direkt, men vi lovar i alla fall att du snabbt ska få veta vad som händer! Intervjuer kommer att hållas löpande under annonsens period, vi väntar inte nödvändigtvis till annonsens slutdatum.

Referens

2335969

Om företaget

Ständigt nyskapande

Axis är marknadsledare inom nätverksvideo. Vi uppfann världens första nätverkskamera 1996, och har allt sedan dess varit innovatörer inom videoövervakning. Vi har givit miljontals människor över hela världen ökad säkerhet och bidragit till att uppfylla det växande behovet av en smartare och säkrare värld.

Med hjälp av 75 000 partner i 179 länder har vi levererat en rad banbrytande produkter och många branschgenombrott. Och vi ser fram emot att bana väg för många fler.

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till