Jobbet Frontend-utvecklare med erfarenhet av Vue till Motorit har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Frontend-utvecklare med erfarenhet av Vue till Motorit publicerad av Randstad AB

Jobbet utgår om 2 dagar
Deltidsanställd
Västra Frölunda

Arbetsbeskrivningarbetsbeskrivning.

Är du en vass frontend-utvecklare med erfarenhet av Vue och e-handelsbranschen? Här är ett uppdrag där du blir en del av ett starkt utvecklingsteam som skapar moderna lösningar som ligger i framkant inom digital transformation. Motorit jobbar med IT för bilbranschen med allt ifrån drift, support, utveckling och projektledning. 

I den här rekryteringsprocessen samarbetar Motorit med Randstad Technologies. Motorit kan både tänka sig en konsult eller en direktrekrytering.  

Randstad Technologies är specialister inom IT. Som konsult hos oss får du konkurrenskraftig lön, förmåner och kollektivavtalade villkor. Din konsultchef, som alltid finns nära till hands, ser till att du får varierande och utvecklande uppdrag på olika företag, inom olika branscher. Hos Randstad Technologies står din personliga utveckling i fokus, och du erbjuds ett stort nätverk och många sociala aktiviteter. 
 


ansvarsområde.

Som Frontend-utvecklare kommer du ingå i ett webbteam där ni tillsammans skapar kreativa och moderna lösningar för bilhandlarbranschen. Teamet består av ett härligt och engagerat gäng frontend-utvecklare, EPiServer-/backendutvecklare och PIM-utvecklare. 

Inom verksamheten genomför man just nu ett teknikskifte där de uppgraderar sin plattform samtidigt som de skapar nästa generations kundupplevelse inom webb och e-handel. Det är en otroligt spännande fas med härlig stämning, nybyggaranda och snabba och snygga leveranser. För att bli en del av den här stämningen behöver vi dig med erfarenhet av utveckling i Vue. Givetvis kommer även andra tekniker ingå i din roll. arbetstider.

Heltid - Dagtid


kvalifikationer.

Vi söker dig med: 
  • Erfarenhet av utveckling i Vue
  • Fallenhet för frontend-utveckling, gärna med några års dokumenterad erfarenhet – Vi ser gärna arbetsprover 
  • JavaScript/TypeScript
  • CSS/HTML
Meriterande: 
  • Graph QL/Apollo
  • Nuxt
  • PWA teknik 
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Som person är du kommunikativ och samarbetsvillig. Du tycker att det är inspirerande att få vara med och ta beslut för att hitta de bästa lösningarna.
För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.ansökan.

2020-09-30 urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.

Referens

201300895

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till