Jobbet Frontend-utvecklare / Javascript / React har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Frontend-utvecklare / Javascript / React publicerad av Bravura

Heltidsanställd
Göteborg

Arbetsbeskrivning

Har du goda kunskaper i React och Javascript? Brinner du för allas lika rätt till delaktighet i samhället och vill göra skillnad i din yrkesroll? På Kaustik ges du möjlighet att vara med och påverka samtidigt som du utvecklas i din roll.

Om tjänsten

Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos Kaustik. Bravura och Kuastiks önskemål är att alla frågor, samtal och mail kring tjänsten och rekryteringsprocessen går till Bravura.

Om företaget

Kaustik är en leverantör av systemstöd som effektiviserar administration för personlig assistans samt HVB- och LSS-verksamhet. Företaget lägger stor vikt vid personlig utveckling och du som medarbetare erbjuds därför årligen att ägna arbetstid åt kompetensutveckling där du kan läsa en kurs inom ett intressant område. Kontoret är beläget i Gröna skrapan i Gårda, Göteborg där du arbetat i en innovativ miljö. Kaustik präglas av kreativitet och en familjär känsla. Här är både atmosfären och värdegrunden att vara personliga, ansvarstagande och engagerade viktigt och därför ser vi att du också delar dessa värderingar.

Arbetsuppgifter

I rollen som frontend-utvecklare på Kaustik arbetar du med att vidareutveckla företagets produkter Aiai och Omsorg24, där du även arbetar med integrationer till andra system hos deras kunder. Du är en del av Applikations-teamet och samarbetat tätt med tre frontend-utvecklare, en UX-designer och en QA. Ni arbetar enligt Scrum där ni utgår från standardlösningar och utvecklar nya funktioner och hanterar buggfixar för att långsiktigt ta produkterna till nästa nivå.

Formella krav

• Eftergymnasial utbildning inom IT • Dokumenterade erfarenheter i Javascript och React från arbete eller hobbyprojekt • Du talar och skriver obehindrat på svenska och engelska • Kunskaper i PHP, GIT, Scrum samt erfarenhet av databas och testramverk är meriterande för tjänsten För att utvecklas i rollen är du som söker mån om att ta ansvar för dina arbetsuppgifter och kan självständigt driva ditt arbete framåt. Din lösningsorienterade inställning gör att du kan skapa dig en djupare förståelse och har förmågan att se helheten i det projekt du arbetar i. Vidare har du en god förmåga att samarbeta med andra där du visar intresse och ser ett stort värde i att förstå andras perspektiv. Slutligen är du mån om organisationen och produkterna där du ser att ditt arbete och kod ska fungera långsiktigt.

Övrig information

Start: Enligt överenskommelse Plats: Göteborg (Gårda) Lön: Enligt överenskommelse Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar. Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller. Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan! Sökord: Frontend, utvecklare, developer, fullstack, webbutvecklare, react, javascript, php, mongodb, mysql, junior

Referens

2862701

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till