Jobbet Frontend-testare sökes till direktrekrytering! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Frontend-testare sökes till direktrekrytering! publicerad av StudentConsulting

Heltidsanställd
Stockholm

Arbetsbeskrivning

Är du en frontend-testare som har erfarenhet av att arbeta i miljöer med höga prestandakrav? Har du ett brinnande tekniskt intresse och vill utvecklas i en teknikintensiv organisation? Då är detta en tjänst för dig!

Information om uppdraget:

Nu söker vi för vår kunds räkning en frontend-testare. Vår kund bygger Single-page webapplikationer i världsklass, baserat på modern webteknologi med fokus på användarvänlighet, analys, prestanda och skalbarhet. Innovation och ett stort kundfokus är någonting som definierar deras verksamhet. De förenklar sina kunders verksamheter inom CEM (Customer Experience Management), Big Data Analytics, nätverksövervakning och testning.

I rollen som frontend-testare kommer man att delta i alla utvecklingssteg från kravnedbrytning, testplanering och verifiering av lösningarna. Man kommer att arbeta agilt i crossfunktionella team med vilket merparten av det vardagliga arbetet utförs.
Arbetsuppgifterna kommer bland annat bestå av:

- Teststrategi och testplanering
- Uppdatering av testsystem
- Kontinuerlig dialog med kravställare
- Hålla sig uppdaterad med nya teknologier

Man kommer att arbeta i vår kunds fina lokaler i Hammarby Sjöstad. Arbetstiderna är måndag – fredag 08–17. Detta är en direktrekrytering, vilket innebär att man blir anställd av vår kund men att vi på StudentConsulting ansvarar för rekryteringsprocessen. Urval och intervjuer hålls löpande och tjänsten tillsätts så fort vi hittat rätt kandidat.

Detta söker vi:

För att vara aktuell för tjänsten har du slutfört en eftergymnasial utbildning som till exempel civilingenjör, data-, eller systemvetare. Efter avslutade studier har du även några års erfarenhet inom testning, med erfarenhet av system som bearbetar stora datamängder - gärna inom telekomområdet, bank eller från andra transaktionsintensiva miljöer med höga krav på prestanda och användarvänlighet.

För att lyckas i rollen har du goda kunskaper inom Linux (CentOS) då detta används frekvent. Har du också erfarenhet av arbete med användbarhetstester, databashantering (till exempel SQL/MariaDB eller MongoDB), eller scriptspråk som Python, Bash eller Perl är det meriterande. Du har givetvis ett brinnande tekniskt intresse och vill lära sig så mycket du kan om nya teknologier. Vidare är du en social lagspelare som gärna delar med dig av din kompetens, såväl som tar emot tips och råd från kompetenta kollegor. Stämmer denna beskrivning in på dig? Tveka inte, ansök redan idag!

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Referens

49075

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till