Jobbet Front end-utvecklare sökes till IT Informa i Lund! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Front end-utvecklare sökes till IT Informa i Lund! publicerad av StudentConsulting

Jobbet utgår om 6 dagar
Heltid
Gävle
0,00kr/ år

Arbetsbeskrivning

Har du en akademisk utbildning inom IT/Teknik? Är du i början av karriären på jakt efter en tjänst inom Front end-utveckling? Då kan det vara dig vi söker till IT Informa!

Information om uppdraget:

Nu söker vi dig som vill anta utmaningen som konsult hos spännande IT Informa i Lund. Som konsult innebär ditt arbete att vara ute på olika uppdrag hos någon eller några av IT Informas kunder, där du bidrar med det just du är bra på. I den aktuella tjänsten kommer du att arbeta ute på ett långsiktigt projekt hos en av företagets kunder, där du blir en del av en avdelning på ca 30 personer men arbetar i ett mindre team om ca 3-4 utvecklare. Tillsammans arbetar ni för att utveckla och förvalta verksamhetskritiska IT-system. Din roll blir framförallt vidareutveckling inom Front end, och du kommer att arbeta bl.a. i tekniker så som JavaScript, Angular och HTML5.

Tjänsten är på heltid och kommer att starta omgående så snart vi hittat rätt kandidat. Då detta är en direktrekrytering sker rekryteringsprocessen via StudentConsulting, men du kommer bli anställd direkt av IT Informa i Lund. Dina arbetstider i tjänsten är sedvanliga kontorstider måndag-fredag.

Detta söker vi:

Vi söker nu dig som har en relevant eftergymnasial utbildning inom IT/Data. Du har ett stort intresse för Front-end utveckling och har goda kunskaper i tekniker så som JavaScript, Angular och HTML5. Du brinner för teknik och drömmer om att komma in på ett konsultbolag där du får möjlighet att utvecklas i ett team med likasinnade kollegor. Vi söker dig som är junior i din karriär, du är antingen nyutexaminerad eller har hunnit skaffa dig något års erfarenhet av liknande arbete. Vi ser det som mycket meriterande om du genom någon form av arbete, praktik eller exempelvis hobbyprojekt har skaffat dig erfarenhet av liknande uppgifter.

Som person söker vi dig som har god social kompetens och erfarenhet av att arbeta i team mot gemensamma mål. Du är lyhörd, ödmjuk och har förmågan att samarbeta med olika personer med olika bakgrund och erfarenheter. Vidare är du noggrann och har ett kvalitetstänk i ditt arbete.

Låter detta som något för dig? Då är du varmt välkommen med din ansökan redan idag! Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kommer att tillsättas så snart vi hittar rätt kandidat. Observera att denna rekrytering hanteras av StudentConsulting, eventuella frågor hänvisas därför till micaela.westerlund@studentconsulting.com

Sökord: JavaScript, Angular, HTML5, Frontend, front end-utveckling, utveckling, webbutveckling, konsult, konsultbolag

Om arbetsgivaren:

IT informa AB tillhandahåller de nyckelkompetenser och tjänster som behövs för att utveckla och förvalta verksamhetskritiska IT system. Vi hjälper våra kunder att utveckla och hantera verksamhetskritiska IT system, kvalitetssystem och utvecklingsprocesser. Vårt kontor ligger i Lund, och vi arbetar främst i Öresundsregionen.

IT Informa har lång och dokumenterad erfarenhet i olika roller såsom projektledning, specificering, arkitektur, systemutveckling, infrastruktur och verifiering. Oftast handlar det om att skapa korsfunktionella team bestående av kundens egna medarbetare tillsammans med externa experter och resurser. Dessa arbetar tillsammans i en beslutad process och leverera ett system med de egenskaper som krävs och på den tid och budget som är beslutad.

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Referens

42827

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Liknande jobb

Försäkringsrådgivare till IF! Gävle Academic Work
Projektledare Sandviken Syntronic
Junior Digitalkonstruktör Gävle Syntronic
Erfaren snickare sökes Gävle Lernia
IT-support Service Desk Sandviken Lernia
Automationsingenjör Gävle Syntronic
Rekryterare Gävle Syntronic
Embeddedutvecklare Gävle Syntronic
Junior elektronikingenjör Gävle Syntronic
Mikrovågsingenjör Gävle Syntronic
Projektingenjör till Gävle Gävle Academic Work
Resande installatör till QT Systems! Gävle Professionals Nord
Projektledare Mjukvara Gävle Syntronic
Elektronikingenjör Gävle Syntronic
Projektledare Gävle Syntronic
Radiokonstruktör Gävle Syntronic
Digitalkonstruktör Gävle Syntronic
Väg- & Markprojektör till Sweco Gävle Professionals Nord
Rörkonstruktör Gävle Semcon
Kemikaliehanterare Östhammar Vattenfall

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till