Jobbet Front-End utvecklare till ToFindOut i Stockholm har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Front-End utvecklare till ToFindOut i Stockholm publicerad av TNG

Heltid
Stockholm
2 ansökningar

Arbetsbeskrivning

ToFindOut växer och söker nu en front-end utvecklare som brinner för att jobba med Angular, Javascript, TypeScript och HTML5.

Brinner du för front-end och har du intresse för design och UX? Här kommer du få jobba nära användarna, där du kommer utveckla och designa både interna o externa system i en mycket tekniskt flexibel miljö. Här kommer du ha en stor påverkan på val av teknik och tillvägagångssätt!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Som front-end utvecklare hos ToFindOut i Stockholm kommer du få ett stort ansvar och en frihet att påverka och göra skillnad på ett företag som präglas av en familjär miljö, där man har stor tillit till din kompetens. Här kommer du även att få möjligheten att driva olika projekt inom både ny- och vidareutveckling, samt testa på nya tekniker och implementera dem i verksamheten.

Denna tjänst passar dig som vill vara en del av ett branschledande företag och jobba i ett tight team där din kompetens värderas högt och kommer att vara en stor bidragande faktor till ToFindOut:s fortsatta framgång.

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

  • Ny- och vidareutveckling inom front-end utveckling.
  • Utveckla inom bl.a. Angular 4, JavaScript, TypeScript, HTML5 och CSS.
  • Jobba med olika delar inom UX och design.
  • Möjlighet att testa och utveckla i ny teknik.
  • Vara involverad och/eller driva projekt.

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Som front-end utvecklare hos ToFindOut kommer du bli en del av ett teknikdrivet team om 5 personer, där du kommer få stor frihet och ansvar. Du kommer sitta på ToFindOuts kontor i centrala Stockholm.

VEM ÄR DU?

Här trivs du som lockas av att arbeta affärsnära på ett mindre och familjärt företag där du och din kompetens blir sedd. Du känner dig trygg som front-end utvecklare, har ett intresse av UX och design och tycker om att jobba med snabba releaser.

Du har troligtvis några års erfarenhet och har goda kunskaper inom HTML5, CSS3, Bootstrap och JavaScript. Det är meriterande om du har erfarenhet och kunskap inom Angular, TypeScript och UX och Design. Vi ser gärna att du har goda kunskaper i antingen svenska eller engelska.

INTRESSERAD?

I den här rekryteringen har vi valt att samarbeta med TNG IT Digital som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Vi tar inte emot ansökningar via email, vänligen sök via vårt ansökningsformulär. Du kan endast bifoga ditt CV, så skicka inget personligt brev då vi inte läser dem. Motivera istället kort i ansökningsformuläret varför du söker jobbet. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.

Referens

8DFF833706084D33865EDF97D5C323A6

Om företaget

Läs mer om vårt rekryteringsföretag och bemanningsföretag.

TNG är ett rekryteringsföretag och bemanningsföretag som rekryterar fördomsfritt. Läs mer här.

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till