Jobbet Front-end utvecklare till tech startup-bolaget Hailey HR har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Front-end utvecklare till tech startup-bolaget Hailey HR publicerad av Bravura

Jobbet utgår om 4 dagar
Heltidsanställd
Stockholm

Arbetsbeskrivning

Vi på Hailey har bestämt oss för att utmana befintliga leverantörer av HR-system genom att skapa en modern och användarvänlig produkt anpassad för framtidens företag, ledare och medarbetare. Vi som grundat företaget är en grupp ingenjörer och entreprenörer med flera framgångsrika projekt bakom oss inom både HR och Tech. Vårt mål är att skapa en företagskultur som drivs av starkt engagemang för kunden och viljan att skapa marknadens bästa produkt. Detta är en möjlighet för dig som vill vara med från början av en företagsresa och som trivs i en genuint entreprenöriell miljö!

Om tjänsten

Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos Hailey HR.

Om företaget

Hailey HR är ett startup-bolag som grundades vid årsskiftet och i detta nu håller de på att skapa ett modernt och enkelt HR-system som skall täcka hela medarbetarresan, från on-boarding till off-boarding. Syftet är minska det administrativa arbetet hos HR samt bygga ett system där funktionerna är lättanvända. Hailey har som mål att utmana de idag mer traditionella synsättet på HR-arbete. Grundarna av bolaget är en grupp entreprenörer, systemutvecklare och affärsutvecklare med flera framgångsrika företagsbyggen i ryggen inom både HR och tech. Haileys kontor är beläget på Torsplan i centrala Stockholm.

Arbetsuppgifter

I rollen som Front-end utvecklare hos Hailey arbetar du tillsammans med ditt team som består av en senior back-end utvecklare och en produktägare. Tillsammans lägger ni grunden till plattformen och dess utseende för att skapa en så användarvänlig upplevelse som möjligt. Vi ser att du är en person som vill bygga nytt, kvalitativt och vara i framkant vad gäller nya teknologier. Du vill arbeta domändrivet och vara delaktig i att översätta domänmodellen till händelseströmmar och mikrotjänster som kommunicerar med Front-end i React. Du vill gärna få ut ny funktionalitet snabbt och ser fördelen med automatiserade CI/CD-pipelines för byggen, testning, kodanalys och deploy. För att passa i rollen får du gärna ha erfarenhet av React, HTML/CSS/JavaScript, Next.js och SignalR. Vi tror att du tar initiativ, driver på, vill lära dig nytt och är engagerad kring din egen och bolaget utveckling och det gör där med inget om du inte kan alla ramverk och mönster som används.

Formella krav

• 1–5 års erfarenhet av rollen som front-end utvecklare • Goda kunskaper i engelska • Erfarenhet av React, HTML/CSS/JavaScript, Next.js och SignalR För att trivas i rollen ser vi att du tar initiativ och kan på egen hand driva din egen och bolagets utveckling framåt. Då du tillsammans med senior utvecklare och produktägare arbetar tätt tillsammans ser vi att du trivs i att arbeta i grupp, par-programmera för att komma förbi utmaningar och gillar kodgranskning. Avslutningsvis tror vi att du är en person som vill komma med idéer och åsikter kring hur Hailey vidare kan utveckla framtidens HR-system.

Övrig information

Start: Omgående, med hänsyn till uppsägningstid Plats: Torsplan, Stockholm Lön: Enligt överenskommelse Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar. Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller. Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan! Sökord: React, HTML/CSS/JavaScript, Next.js och SignalR, Frontend, Hailey HR, HR, system, plattform, UX, startup

Referens

2819901

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till