Jobbet Fritidspedagog / Grundlärare inriktning fritidshem till Lorensborgsskolan har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Fritidspedagog / Grundlärare inriktning fritidshem till Lorensborgsskolan publicerad av Malmö Stad

Heltidsanställd
Malmö

Arbetsbeskrivning


Om arbetsplatsen

I Malmö stad arbetar vi med respekt, engagemang och kreativitet för att utveckla Malmö. Vi har Sveriges viktigaste jobb. Hos Malmö stad finns framtidens arbetsplats. Här gör vi skillnad. Vi skapar en ekologiskt, ekonomiskt och socialt hållbar stad. Vill du vara med och påverka?

Delta i skapandet av varje elevs bästa skola – du också!
Med respekt, engagemang och kreativitet skapar grundskoleförvaltningen de bästa förutsättningarna för alla medarbetare. Vi arbetar tillsammans i vårt övergripande uppdrag med att ge alla Malmös 30 000 elever samma möjligheter att lyckas och nå goda resultat i skolan. Gör skillnad tillsammans med 5 500 kollegor och var en del av grundskoleförvaltningens positiva utveckling!

Lorensborgsskolan är en F-6 skola belägen i Innerstaden, med närhet till Stadion och Pildammsparken.
Vi har ett ökande elevantal och går från 2 paralleller till 3, vi har drygt 400 elever i dagsläget. Utöver vanliga klasser har vi särskild undervisningsgrupp, synverksamhet och förberedelseklass.

Om du vill arbeta hos oss vill du också arbeta för att genomföra vår vision:

På Lorensborgsskolan arbetar vi för att varje enskild elev utvecklar sitt personliga ledarskap så att de med framgång och utifrån sitt bästa jag får en positiv och utvecklande skolgång och i framtiden ett positivt och utvecklande yrkesliv. Vi arbetar för ett starkt ledarskap på vår skola, i varje klassrum, i varje medarbetare och i varje elev. Våra förväntningar bygger på en tro att varje enskild individ kan påverka sitt liv i en positiv riktning genom enkla handlingar i vardagen.

Detta gör vi genom formativt arbete så att varje elev förstår nuläge såväl som nästa steg. Vi använder oss av Tydliga Utmanande och Rimliga mål. Vi använder digitala verktyg för att få ett förädlingsvärde i undervisningen, för att föra in skolan i hemmet, för en ökad transparens och för att få en rimlig arbetsbelastning.
Vi delar framgångar och utmaningar med varandra för att nå nya insikter och lärdomar,
vi delar med oss av vår klassrumspraktik och våra planeringar och utmanar varandra i vardagen.

Vi utövar ledarskap genom att ha höga förväntningar på varandra, genom att visa omtanke om och respekt för alla vi möter under skoldagen och genom att ta ansvar för vår gemensamma arbetsmiljö.
Vi känner tillit till varandra och till att vår läroplan kommer att vägleda oss i vårt arbete.


Arbetsuppgifter

Lorensborgsskolan har tio fritidspedagoger som väntar på att få ta emot en ny kollega.
Vi har ägnat vårterminen åt att djupdyka i våra nya styrdokument och vi konkretiserar vad det innebär för oss på vår skola.
Detta genomsyrar allt vårt arbete; när vi arbetar med vår rastverksamhet, i vår samverkan skola-fritidshem och när vi ger oss ut i Malmö med våra elever funderar vi ständigt på vad fritidshemmet kan göra för att stödja varje elevs bästa utveckling.

På Lorensborgsskolan har vi fritids F-6 med ca 200 elever. Vi har 7 olika fritidsavdelningar, varav en är för vår specialverksamhet.
Vi söker nu kollegor både i vår ordinarie fritidsverksamhet och i vår autismverksamhet.


Kvalifikationer

Vi söker dig som är utbildad grundlärare med inriktning fritidshem eller är utbildad fritidspedagog. Du är väl förtrogen med verksamhetens styrdokument och har god förmåga att omsätta detta i verksamheten.
Dina personliga egenskaper har stor betydelse för vår organisations framgång.
Vi söker dig som har lätt för att skapa förtroendefulla relationer med såväl ungdomar som vuxna. Du är trygg i dig själv och har ett förhållningssätt som stämmer överens med vår värdegrund.
Erfarenhet och kompetens kring elever med autism är meriterande.

Välkommen med din ansökan!


Anställningens omfattning
Anställningsform: Tillsvidareanställning

Erfarenhet: Ingen erfarenhet krävs

Omfattning: Heltid

Antal platser: 2

Ansökan
Ansök senast: 2019-05-29

Referensnummer: A878543

Kontaktpersoner

Fackliga företrädare

Övrigt

Malmö stad strävar efter att medarbetarna ska avspegla den mångfald som finns bland befolkningen. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan tillgodose Malmöbornas behov.

För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen. Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit 0771- 693 693. Frågor om specifika jobb besvaras av den rekryterare eller kontaktperson som anges i annonsen.

Referens

A878543

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till