Jobbet Friluftsintresserad fältadministratör sökes till Svenska Turistföreningen! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Friluftsintresserad fältadministratör sökes till Svenska Turistföreningen! publicerad av StudentConsulting

Heltidsanställd
Stockholm

Arbetsbeskrivning

Har du en god administrativ förmåga och vill arbeta i en flexibel roll i vackra friluftsmiljöer? Är du en strukturerad person med intresse för att skriva och dokumentera? Se hit!

Information om uppdraget:

Nu söker vi, för Svenska Turistföreningens räkning, en fältadministratör till deras fjällstationer. Det är en flexibel och spännande roll som förutsätter resor till olika fjällstationer belägna i Jämtland och Lappland. Just nu pågår ett projekt med syfte att skapa tydliga instruktioner för underhåll av respektive fjällstations avlopps- och reningsverk. Arbetsuppgifterna kommer bland annat bestå av:

- Resor till respektive fjällstation tillsammans med tekniker
- Kontinuerlig dokumentation av arbetet
- I nära samarbete med teknikerna insamla information om underhålls- och reparationsarbetet
- Utifrån den insamlade informationen sammanställa tydliga och pedagogiska instruktioner

I regel spenderas ca 2-4 dagar per fjällstation. Under tiden på fjällstationerna är den huvudsakliga uppgiften att samla på sig så mycket information som möjligt för att sedan åka hem och sammanställa informationen i form av pedagogiska och lättöverskådliga instruktioner med både text och bild.

Detta är ett konsultuppdrag, vilket innebär att du blir anställd av StudentConsulting men arbetar för vår kund. Det är ett heltidsuppdrag som är beräknat att pågå i ungefär 3-4 månader. Arbetstiderna är flexibla, men uppdraget förutsätter att man har möjlighet att resa. Urval och intervjuer hålls löpande och tjänsten tillsätts så fort vi hittat rätt kandidat.

Detta söker vi:

För denna tjänst söker vi dig som har en god administrativ och pedagogisk förmåga. Har du erfarenhet av administrativa arbeten ser vi detta som mycket meriterande. Du har ett strukturerat arbetssätt och trivs med att arbeta med frihet under ansvar. Vidare ser vi att du har den datavana som krävs för att framställa pedagogiska instruktioner i bild och text.

Då många av fjällstationerna ligger på svåråtkomliga ställen ser vi gärna att du har ett intresse för vandring och friluftsliv, samt att du har god fysik. För att kunna förstå teknikernas arbete är det bra om du har grundläggande kunskaper inom VVS. Har du en teknisk eftergymnasial utbildning där du fått lära dig teknisk dokumentation ser vi det som mycket meriterande. För att vara aktuell behöver du kunna kommunicera obehindrat på svenska, i såväl tal som skrift. Stämmer beskrivningen in på dig? Ansök redan idag.

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Referens

52377

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till