Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Frekvensplanerare - Shelfless by Bring jobb i Stockholm på Divisjon E-Handel og logistikk

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Frekvensplanerare - Shelfless by Bring på Divisjon E-Handel og logistikk

Frekvensplanerare - Shelfless by Bring

Divisjon E-Handel og logistikk Stockholm län, Stockholms län Heltid

Vi på Bring utgör tillsammans med vårt moderbolag Posten Norge ett av Nordens största logistikbolag med drygt 14 000 anställda. Runt om i Sverige, Norge, Danmark och Finland har vi ett nätverk av terminaler som binder ihop vår verksamhet och ger oss kapacitet att nå våra kunder där de befinner sig. Vi gör nu en ny storsatsning inom vår 3PL-verksamhet med ett nytt toppmodernt fulfillment-center för E-handelskunder i Rosersberg, norr om Stockholm. En hög grad av automation kombinerat med den senaste teknologin och ”best practice” inom flera områden kommer göra denna nya site till Brings flaggskepp på 3PL-marknaden – en tjänst vi kallas Shelfless!

För denna satsning söker vi nu en Frekvensplanerare. Är det du?

I rollen blir du ansvarig för att lagerhållningen av gods och varor sker så effektivt som möjligt. Du kommer arbeta med ABC-klassificering och frekvensläggning för optimal effektivitet i förhållande till kostnadsmodell och kundönskemål.

I rollen har du flertalet kontaktytor. Du kommer ha dagliga diskussioner med Site Manager, Team Leaders och andra lokala funktioner. Rollen innebär även dialoger med säljorganisationen för planering av nya kunder och prospekts. Vidare kommer du delta i diverse forum tillsammans med motsvarande roll på andra Siter i organisationen för samarbete och kunskapsutbyte. Slutligen kommer du även att ha örat mot den externa rälsen och driva dialoger med kundernas säljorganisation för planering av säsonger, kampanjer och utförsäljningar.

I rollen sitter du med i den lokala ledningsgruppen för Siten och rapporterar direkt till Sitechef.     

Huvudsakliga ansvarsområden

 • Kontinuerligt arbeta med att förbättra och effektivisera verksamheten med fokus på produktivitet och kvalitet.
 • Ansvara för ABC-analys och frekvensläggning inom Siten.
 • Styra orderflödet för multi-site-kunder och planera lagervolymer för olika Siter i förhållande till försäljning tillsammans med kund.
 • Ansvara över att Siten levererar en god leveranskvalité mot kunder och säkerställa goda relationer till kontrakterade underleverantörer.
 • Kontinuerligt utvärdera kundintäkter kopplat till aktuell lagerplanering.

Är du rätt person?

För att vara framgångsrik i rollen som Frekvensplanerare tror vi att du har:

 • Någon form av relevant högskoleutbildning eller motsvarande arbetslivserfarenhet
 • 3-5 års erfarenhet av liknande arbete, gärna inom transport- och logistikbranschen
 • Goda kunskaper i Office-paketet, i synnerhet Excel
 • Förmågan att tala och skriva obehindrat i svenska och engelska.

Din bakgrund anses extra meriterande ifall du har:

 • Kunskaper inom Business Intelligence (ex. Power BI) och SQL
 • Erfarenhet från olika typer av lagerautomationer

Minst lika viktigt som dina formella kvalifikationer är dina personliga egenskaper.

För att bli framgångsrik i rollen behöver du kunna uppvisa en god analytisk förmåga och ett strukturerat arbetssätt. Du har tidigare erfarenhet från roller som kräver en stark förmåga till att agera mål- och resultatinriktat. Vi tror vidare att du agerar proaktivt och har en lösningsorienterad syn på problem som uppstår i arbetet. Viktiga egenskaper kretar även kring din förmåga att vara relationsskapande, kommunikativ och serviceinriktad.

Sist men absolut inte minst vill vi att du ska kunna känna igen dig i våra värderingar: Att ta ansvar, Att spela för laget och Att vilja mer. Din förmåga att efterleva dessa värderingar, bidra till god trivsel och föregå med gott exempel sätter vi minst lika stor vikt vid som din formella bakgrund.

Omfattning och placering

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid (100%) som inleds med 6 månaders provanställning. Du är placerad på vårt fulfillment-center i Rosersberg, Norr om Stockholm.  Under normala omständigheter kan resor förekomma.

Rekryteringsprocessen

I din ansökan vill vi att du inkluderar ett CV och ett personligt brev som beskriver varför du är rätt person för tjänsten. Processen kommer innehålla kapacitet- och personlighetstester. Vi förbehåller oss rätten att genomföra bakgrundskontroller på slutkandidater. Bring har fokus på personlig mångfald som en naturlig spegling av hur samhället ser ut. Vi uppmanar därför alla kvalificerade personer att ansöka

Ansökningarna behandlas löpande och tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, så anmäl ditt intresse redan idag!

Om du har frågor kopplade till rekryteringsprocessen kan du vända dig till Jakob Ingemansson, HR-Chef inom Rekrytering och Projekt, via [ Link removed ] .

Vi ser fram emot din ansökan!

 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 145937