Jobbet Fransklärare sökes till framtida uppdrag! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Fransklärare sökes till framtida uppdrag! publicerad av StudentConsulting

Heltid
Stockholm
0,00kr/ år
5 ansökningar

Arbetsbeskrivning

Drivs du av att leda, utveckla och utbilda din omgivning? Har du dessutom goda kunskaper i det franska språket? Söker du dessutom ett extra jobb? Då är det dig vi söker!

Information om uppdraget:

I samarbete med vår kund som är ett av Sveriges största privata utbildningsföretag kommer vi kunna erbjuda ett givande och utvecklande kortare uppdrag som lärare på internationella skolan. Vi kommer kunna erbjuda möjligheten att jobba i rollen som fransklärare på framtidens uppdrag.
I rollen som fransklärare får du bland annat möjligheten att utveckla och träna ditt ledarskap och din pedagogik vilket du kommer kunna dra stor nytta av i framtiden.

De olika kurserna är förlagda måndagar-fredagar och har ett varierande schema baserat på jämna och ojämna veckor.

Detta söker vi:

För att passa i rollen som lärarvikarie bör du trivas mycket bra i rollen som ledare och har en talang för att engagera och motivera din omgivning. Det är ett krav att du har mycket goda kunskaper i det franska språket. Det är även meriterande om du är utbildad lärare eller har studerat franska på universitet eller högskola. Låter tjänsten intressant? Skicka in din ansökan redan idag. Intervjuer och urval sker löpande.

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 10 000 personer det senaste året. Att jobba extra under studietiden är ett utmärkt tillfälle att skaffa arbetslivserfarenhet och göra dig mer attraktiv på arbetsmarknaden när du studerat färdigt. För att inte tala om det extra tillskott det ger till studiekassan. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se

Referens

40686

Liknande jobb

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Om du klickar på denna knapp så kommer vi att skicka dig e-post med liknande jobb dagligen (Jn031 - Stockholm).