Jobbet Franchisetagare / entreprenör / säljchef till Skyltstället har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Franchisetagare / entreprenör / säljchef till Skyltstället publicerad av Bravura

Heltidsanställd
Stockholm

Arbetsbeskrivning

Arbetar du med försäljning och vill bygga upp en egen stabil och lönsam verksamhet? Lockas du dessutom utav möjligheten att få tillgång till ett framgångsrikt affärskoncept? Skyltstället söker dig som vill vara med på den fortsatta tillväxtresan och bygga den vidare i rollen som Franchisetagare!

Om tjänsten

Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos Skyltstället.

Om företaget

Skyltstället är ledande i Sverige inom skylt och synlighet för företag. Företaget är en helhetsleverantör inom varumärkesprofilering och visionen är att förändra branschen och bli störst i Europa. Med den innovativa skylt-och exponeringslösningen och kundernas idéer, synliggör Skyltstället företagets budskap på bästa sätt. Företaget har 30 kontor i Sverige med huvudkontor i Borlänge. Skyltstället expanderar och söker dig som vill bygga upp ditt distrikt i Jönköpingsområdet. Här får du fördelen att arbeta med en beprövad affärsidé och ett koncept som är framgångsrikt.

Arbetsuppgifter

I rollen som franchisetagare får du möjlighet att arbeta med ett framgångsrikt affärskoncept som egen företagare. Med låg investering och låg risk bygger du upp en stabil och lönsam verksamhet i ditt distrikt. Din främsta uppgift blir att bygga upp en säljorganisation med fem enheter i distriktet. Du kommer att äga och hantera de olika enheterna och ansvara för resultatet. Du har ett nära samarbete med företaget och ständig tillgång till support ifrån huvudkontoret. Ditt primära fokus är att driva försäljningsenheten där Skyltställets avtalade fabriker tar hand om produktframställningen.

Formella krav

• Arbetslivserfarenhet inom uppsökande försäljning • Goda finansiella möjligheter • Du talar och skriver obehindrat på svenska och engelska • B-körkort För att bli framgångsrik i rollen som franchisetagare har du en sann entreprenörsanda samt en god förståelse för affärens långsiktiga betydelse och dess möjliga utfall. Ditt intresse för andra människor gör att du bygger relationer på ett genomtänkt sätt, är en god lyssnare och anstränger dig för att leverera lösningar. Vidare är du van vid att strukturera ditt eget arbete och har förmågan att ta egna beslut för att komma vidare.

Övrig information

Start: Enligt överenskommelse Plats: Stockholm Lön: Provisionsbaserad lön Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar. Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller. Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan! Sökord: franchisetagare, säljchef, säljare, säljorganisation, egen verksamhet, entreprenör, försäljning, distrikt, kund, företag, reklam, skyltar, marknadsföring, B2B, eget företag, affär, Skyltstället, rekrytering, Stockholm

Referens

2840601

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till