Jobbet Framtidstänkande start-up bolag söker frontend-utvecklare! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Framtidstänkande start-up bolag söker frontend-utvecklare! publicerad av Framtiden

Heltidsanställd
Göteborg

Arbetsbeskrivning


Är du en driven själ som har viljan att lära sig mer om mjukvaruutveckling? Har du en passion för frontend-kodning samtidigt som du har ett intresse för design och UX? Vill du ha förmånen att få vara med att utveckla ett växande start-up företag? Vänta inte till imorgon, sök redan idag!

Dina arbetsuppgifter
Personen som vår kund söker kommer att jobba med utveckling av mjukvara kopplat till deras eldriva taxipodar. Du kommer att arbeta med två stycken befintliga appar, en kundapp och en förarapp. Huvudsakliga uppgifter rör i början mobilutveckling och därefter kommer rollen breddas även mot att också inkludera webbutveckling. En typisk vecka innehåller videomöten/telefonmöten samt också såklart apputveckling tillsammans med resterande kollegor.

Om företaget
Vår kund är ett start-up bolag som funnits i cirka 2 år. Tjänsten de erbjuder är eldrivna och miljövänliga taxipodar. De utvecklar appar, en förarapp för de som kör taxipodarna och en taxiapp där man kan boka sina resor. Kontoret finns i Göteborg men taxipodarna rör sig i Stockholm. På kontoret i Göteborg finns i dagsläget 15 medarbetare med de behöver nu utöka sitt mjukvaruteam med nya krafter för att fortsätta utveckla tekniken.

Din profil
För att lyckas med rollen som frontend-utvecklare hos vår kund krävs att du är driven, intresserad av mjukvaruutveckling och har viljan att lära sig mer. Det krävs även att du har intresset för design och UX. Skallkrav Språk: - Engelska i tal och skrift Tekniska kompetenser: - Java Script - React Native - React Meriterande: - Kompetens inom mobilutveckling och webb - Intresse för att lära sig svenska (om du är engelsktalande) - Intresse för design och UX

Om oss
Framtiden AB finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera Unga Talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige och är ett av Sveriges snabbast växande företag. Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter – hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

Villkor
Startdatum: Augusti/September Placeringsort: Göteborg Arbetstider: Kontorstider Omfattning: 100% Urval sker löpande! Skicka in din ansökan redan idag för att inte missa chansen!

Referens

20092

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till