Jobbet Framtidens utvecklare inom Cloud och AI till Axis! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Framtidens utvecklare inom Cloud och AI till Axis! publicerad av Academic Work

Heltidsanställd
Linköping

Arbetsbeskrivning

Vill du vara med och bygga cloudlösningar i en toppmodern miljö med kollegor som delar samma passion som du? Om du tycker att AI och framtiden är lockande i en platt organisation med innovativa arbetssätt så ska du titta hit!


Om tjänsten
Academic Work söker 2 utvecklare till Axis. Axis har precis kommit till Linköping och är i början på resan att bygga upp sin verksamhet i toppmoderna lokaler i Vallastaden. Detta är en unik chans att vara med från början och se hur framtidens IT-företag växer fram. Här kommer du att arbeta i ett crossfunktionellt och självorganiserat team om 5-7 personer där test, UX och produktägare tillsammans med dig och andra utvecklare med olika erfarenheter och kompetensnivåer finns representerade.

Axis företagskultur är inkluderande och din fritid och välmående har hög prioritet. Gemenskapen genomsyras av såväl gemensamma frukostar och aktiviteter. Organisationen är platt och utan formella titlar och ledarskapet är motiverande och inspirerande.

Såhär säger Fai om varför han valt att arbeta på Axis:

"Vi jobbar med spännande tekniker och har riktigt kul på jobbet! Det är en prestigelös stämning och det vi skapar är riktigt bra. Jag skulle beskriva kontoret i Linköping som en Start-up utan att vi behöver tänka på den finansiella biten. Vi är med och startar något nytt och här skapar vi en arbetsmiljö i världsklass!"

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Axis. Uppdraget kommer att vara på heltid och sträcka sig i sex månader. Det finns goda möjligheter att bli förlängd på uppdraget, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Arbetsuppgifter
Som utvecklare på Axis så kommer du, tillsammans med ditt agila team skapa koden, testa och diskutera den framför en stor skärm. Detta arbetssätt med ständig kompetensutväxling gör att även du som junior snabbt kommer att komma in i arbetet. Dessutom så får du följa processen från kravprofil till test ute hos kund. Syftet med ditt arbete är tydligt och detta bidrar till en stor förståelse.

Tjänsten passar dig som vill utvecklas och ständigt lära dig nytt. Vill du bli arkitekt eller teamledare så kommer den chansen på sikt att finnas. Det motkrav som finns är att du vill vidareutvecklas och ha en stor passion för det du gör.

Vill du bli Fais nästa kollega? Sök idag, intervjuer hålls löpande!

Kandidatprofil

Vi söker dig som
Vi söker dig som antingen är en person som har arbetat några år inom programmering eller är junior i din profil med bra egenskaper. Vi tror att du vill arbeta med ditt största intresse och som drivs av att bygga upp något nytt. Ditt största intresse är programmering och du vill tillhöra ett team där allas åsikter och kompetens är avgörande för att nå slutmålet. Vidare letar vi efter dig som:

• Har en relevant högskoleexamen.
• Talar och skriver både svenska och engelska obehindrat.
• Har förståelse och erfarenhet för kod i såväl backend som frontend.
• Har tyngdpunkt i Javascript
• Har erfarenhet i React, Angular, databaser och Node.

Axis lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och förutom att du är lösningsorienterad som stimuleras av utmaningar så har du en god social förmåga. För att teamet ska fungera optimalt så är prestigelöshet och ödmjukhet avgörande egenskaper för denna tjänst och du förstår samtidigt vikten av att dela med dig av din kompetens till dina kollegor. Du har inga problem att säga att du inte förstår och inser att det är först då du faktiskt får möjligheten att utvecklas.

ÖVRIG INFORMATION

• Start: Omgående
• Omfattning: Heltid
• Placering: Linköping Vallastaden
• Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Axis önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
• Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
• Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på lin01@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!

OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

• Vi strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare till våra konsulter. Utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef erbjuder vi dig som heltidskonsult en konsultportal med förmånliga erbjudanden. Läs mer här

Information om företaget

Referens

15017111-SE

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till