Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Framtiden söker säljare till Linköping jobb i Linköping på Framtiden

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Framtiden söker säljare till Linköping på Framtiden

Framtiden söker säljare till Linköping

Framtiden Linköping, Östergötlands län Heltid
Är du vår nya säljare?

Har du ett stort intresse av att rådgivande försäljning? Gillar du att lära dig nya saker? Tycker du det är kul att sätta mål och att slå dom? Är du en person som kämpar på, trots att det inte alltid går som du vill? Är du trygg i vem du är och vill komma till en arbetsplats där du får vara dig själv? 

Känner du igen dig i alla eller några av frågorna ovan? Sök då tjänsten och kanske får just du möjlighet att driva Framtiden i Linköping till nya höjder!

Vem är du?
Nya kontakter och ny kunskap är något som ger dig energi, målsättningar är viktigt för att du ska orientera dig och utmaningar ger dig möjlighet att tänka till och hitta nya lösningar. Vi tror helt enkelt att du känner dig träffad i att vara nyfiken, målinriktad och kreativ.

Skulle det vara så att du van och trivs i sammanhang där du behöver utmana dina egna gränser och få möjlighet till ständig utveckling, då är det ännu bättre. Du har kanske en idrottsbakgrund som format dig i att kämpa mot ett mål där du fått lära dig hantera den obekväma känslan i att förlora, och därifrån väckt viljan att vinna?

Sammantaget tror vi du kan känna igen dig i stora delar av följande:
 • Du är snabbtänkt
 • Du är kreativ
 • Du är lättlärd
 • Du är en kämpe
 • Människor i din omgivning skulle beskriva dig som förtroendeingivande

Vem du är och de egenskaperna som du besitter kommer vara det viktigaste i denna rekrytering.

För att lyckas och trivas i rollen ser vi att du har:
 • 3–5 års arbetslivserfarenhet inom försäljning eller service
 • Talar flytande Svenska
 • Körkort B

Det är meriterande om du har:
 • Branscherfarenhet
 • Relevant utbildning
 • Erfarenhet av B2B försäljning med goda resultat
 • Serviceerfarenhet


Vad ska du göra?
I rollen som säljare på Framtiden är du rådgivare åt bolag som befinner sig i tillväxtfas. Många bolag som går i tankarna att anställa, ersätta eller hyra in personal tar idag hjälp från externt bolag för att lösa sina kompetensbehov. Det är där du kommer in i rollen som säljare. Vi rådgör med våra kunder och prospekt i hur de bäst tar nästa steg som bolag genom rätt kompetens på rätt plats.  Det fina i det här jobbet är att vi inte bara hjälper företag att växa, vi hjälper människor och jobbsökande att hitta rätt matchning och möjliggör att fler får den där magiska känslan, ”äntligen måndag”. 

När vi fått förtroende att hjälpa ett företag så kommer du som säljare att lämna över rekryteringsprocessen till en av våra duktiga rekryterare, ni blir då ett team som tillsammans jobbar för att slutföra uppdraget.

En av våra framgångsfaktorer är att vi inte bara har en hög expertis utan vi har också en hög aktivitet och ett högt tempo. För att lyckas i den här branschen så gäller det att vara på tå, många samtal, många spännande möten och ett högt tempo är några nycklar för att lyckas bra.


Om Framtiden
Vi på Framtiden hjälper personer till deras första jobb och också nästa steg i karriären. Vi tror på människors energi och drivkraft. Genom möten med företag och talanger sammanför vi rätt person med rätt plats.

Framtiden arbetar med både uthyrning och rekrytering och vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom de Talanger vi förmedlar. För oss är Talang inte något du föds med eller kopplat till ålder. För oss är Talang att du ser din förmåga som utvecklingsbar och du är villig att jobba för att uppnå din fulla potential!

Vi hjälper våra kunder främst inom IT/Teknik, ekonomi och kontor. Idag finns framtiden på sju orter i Sverige samt i Oslo.

Om Linköpingskontoret
Som medarbetare på Framtiden skall det vara roligt att gå till jobbet. På Linköpingskontoret kommer du in i ett litet gäng med förmånen att vara med och sätta den lokala prägeln.

Här är balansen mellan jobb och privatliv viktig. Därför har vi exempelvis förtroendetid, möjlighet till flexibel arbetsplats och bra friskvårdsbidrag som några av våra förmåner.

Vi värdesätter ständig utveckling i våra yrkesroller genom utbildning, träning, vetgirighet och hårt arbete. Vi står för hög service, kvalitet och har ett klimat som är familjärt och grundat i sunda värderingar. Du kommer få en attraktiv lönemodell och vid gott resultat möjlighet till delägarskap

.
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 35955000050093115