Jobbet Fraktexpeditörer sökes för rekrytering till SAS på Arlanda har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Fraktexpeditörer sökes för rekrytering till SAS på Arlanda publicerad av StudentConsulting

Sista ansökningsdag idag
Deltidsanställd
Stockholm

Arbetsbeskrivning

Trivs du i en administrativ roll med högt tempo och skulle tycka att en flygplats vore spännande att arbeta på? Är du tillgänglig omgående? Ta då chansen och sök tjänsten som fraktexpeditör redan idag!

Information om uppdraget:

Nu söker vi en fraktexpeditör till Spirit Air Cargo Handling. Vi söker dig som är självständig och duktig på att arbeta strukturerat för att på ett effektivt sätt nå deadlines. Spirit Air Cargo Handling är en del av SAS Ground Handling och håller till på Cargo City Arlanda i moderna och välutrustade lokaler. Tjänsten som fraktexpeditör är en visstidsanställning på 75% med väldigt goda möjligheter till förlängning.

Som fraktexpeditör kommer du arbeta på trafikkontoret med administrativa arbetsuppgifter gällande flygfrakt.
Du kommer till exempel att:
•Arbeta med registrering av flygfrakt, vilket kräver att du tar ansvar för att rätt information registreras
•Arbeta med manifestering av flyg, vilket innebär mycket informationshantering och sätter prov på din strukturella förmåga
•Ta emot kunder/telefonsamtal, svara på mail etc.

Tjänsten är planerad att starta omgående och intervjuer samt urval sker löpande. Ansök redan idag!

Detta söker vi:

Vi söker dig som har god datorvana och vill jobba i en administrativ roll. Är ansvarstagande, serviceinriktad och engagerad i ditt arbete. Du är även flexibel och initiativrik och har en positiv inställning till förändringar. Det krävs även att du är stresstålig och anpassningsbar i tidsknappa situationer då arbetet sker i en föränderlig miljö med högt tempo.
•Har en godkänd 3-årig gymnasieexamen
•Har god förståelse i engelska och något skandinaviskt språk

Det är även meriterande om du:
•Har tidigare erfarenhet av dataregistrering och/eller frakt- och dokumenthantering
•Har sedan tidigare erfarenhet av hantering av farligt gods
•Tidigare har arbetat med service och kundkontakt
•Har B-körkort och tillgång till bil
•Har tidigare erfarenhet av flygbranschen

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Referens

49653

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till