Jobbet FPGA-utvecklare med intresse av signalbehandling har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

FPGA-utvecklare med intresse av signalbehandling publicerad av Syntronic

Jobbet utgår om 3 dagar
Heltidsanställd
Göteborg
Fast

Arbetsbeskrivning

Syntronic är ett ledande designhus specialiserade inom avancerad produkt- och systemutveckling, produktion och eftermarknadstjänster. Våra kunder och partners är några av världens mest teknikintensiva företag och organisationer och återfinns inom branscher som telekom, medicinteknik, fordons-, försvars- och verkstadsindustrin. Våra kontor finns i Gävle, Göteborg, Linköping, Lund, Kumla, Sandviken, Stockholm, Kuala Lumpur, Penang, Beijing, Chengdu, Nanjing, Tianjin, Hong Kong, Jakarta, Ottawa, Tokyo och Santa Clara.

Syntronic i Göteborg fortsätter nu att bygga djup kompetens inom datadrivna algoritmer, inbyggda system, elektronik och mekatronik för att möta våra kunders krav.
Nu söker vi flera FPGA-utvecklare för uppdrag inhouse eller onsite för världsledande företag inom fordon, telekom, medicinteknik, försvars- och verkstadsindustri med allt från förstudier till kommersiella serieprodukter.
Arbetsuppgifter
Som FPGA-utvecklare hos oss kommer du att få arbeta med utmanande projekt åt krävande kunder och vi efterfrågar VHDL/Veriloga ingenjörer som är intresserade av såväl signalbehandling som inbyggda system.
Dina arbetsuppgifter som FPGA-utvecklare innehåller alla steg från systemering, konstruktion och validering med dess tillhörande problemlösning. Du använder den erfarenhet du har i att metodiskt definiera och simulera en arkitektur som underlag till schemaritning/layout.
Du har med din erfarenhet möjlighet att forma din roll och utveckla dig tillsammans med dina kollegor såväl lokalt som globalt. Du har även en viktig roll internt i att hjälpa till att driva vår kompetensutveckling, finna nya tekniska lösningar för våra kunder samt medverka till införsäljning av nya kundprojekt.
Vi söker dig som:
- Har en civilingenjörsutbildning inom Elektro, Data eller motsvarande
- Har genomfört FPGA-utveckling i kommersiella projekt eller utmanande hobbyprojekt med FPGA-utvärderingskort med spännande periferikretsar
- Behärskar svenska och engelska flytande i tal och skrift.
Det är meriterande om du har erfarenhet inom inbyggda system, digital signalbehandling och/eller har erfarenhet inom fordonsbranschen.
Personliga egenskaper
Som person värderar du struktur, planering samt ordning och reda utan att förlora din kreativa sida. Du är samarbetsvillig, social och kommunikativ då arbetet förutsätter mycket samarbete internt såväl med kunder. Vidare är du en person som bidrar med energi och driv till arbetsplatsen där du ständigt arbetar för att utvecklas och komma framåt.
Du har ett genuint teknikintresse och lockas av att arbeta för ett teknikintensivt bolag som hela tiden utvecklas och blickar framåt.
Vi erbjuder
 
Hos oss får du möjlighet att utvecklas tillsammans med engagerade och duktiga medarbetare. Vi är ett globalt team på 1300 ingenjörer som arbetar inom flera olika affärsområden med spännande och utmanande projekt i en internationell miljö. Trevlig arbetsmiljö, balans i livet och god hälsa bland våra medarbetare är viktigt för oss. Därför får du tillgång till flextid, friskvårdsbidrag, förmånsportalen Benify, ett bra försäkringspaket med pensionsavsättning samt möjligheten att teckna ett förmånligt försäkringspaket gällande privatvård.
 
Ansökan
 
Vi ser fram emot ditt CV och ett personligt brev där du beskriver varför du vill arbeta hos oss. Skicka ansökan redan idag då vi arbetar med löpande urval dock senast 30 september. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. 
 
Läs mer om hur vi arbetar i och med COVID-19: www.syntronic.com/uppdatering-kring-covid-19-for-vara-kandidater/
 
Vill du veta mer om Syntronic? Välkommen till www.syntronic.com/. 
 
Inför rekryteringsarbetet har Syntronic tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför vänligt och bestämt kontakt med mediasäljare och säljare av rekryteringstjänster.
 
Kontaktperson
 
Har du några frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta rekryterare Josefine Bergqvist på jobexa@syntronic.com.
 
För att kvalitetssäkra Syntronics rekryteringsprocess samt möjliggöra god kommunikation med alla kandidater ber vi dig att skicka in din ansökan digitalt via vårt system och inte via e-post.

Referens

5562473305

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till