Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

FPGA-programmering i VHDL jobb i Göteborg på Friday

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
FPGA-programmering i VHDL på Friday

FPGA-programmering i VHDL

Friday Göteborg, Västra Götalands län Project Basis
OM TJÄNSTEN:

I denna roll blir du del av en avdelning som arbetar med embedded-programmering och framförallt FPGA:er med inbyggda processor där man kör både firmware (VHDL) och software (C/C++). I gruppen utvecklar man radarsystem med fokus på antenner som hamnar i såväl flyg- som markburna system. Man har hela kedjan lokalt från idé till produktion och färdig produkt.

I teamen arbetar man enligt SCRUM med i snitt ett till två år långa projekt. I det dagliga arbetet kommer du att arbeta med kontrollogik, kalibreringsfunktioner, signalbehandling, integration och test i labb samt en hel del felsökning på såväl äldre som nya funktioner.

För att lyckas i rollen behöver du ha en förståelse om hur FPGA:er fungerar och ett genuint intresse för att sitta med VHDL. Har du kunskap i C/C++ är det bara ett stort plus. Teamet är totalt 16 personer med mycket lång erfarenhet i såväl branschen som arbete med FPGA. Här kommer du till en arbetsplats där du kan ta rygg på seniora kollegor som mer än gärna delar med sig av sin kunskap. Du får dessutom arbeta hands on med högteknologiska produkter i världsklass vilket också medför teknik i framkant.

VI SÖKER DIG SOM: 
  • Civilingenjörsexamen inom Electrical Engineering
  • Tidigare kunskap i VHDL
  • Intresse för embedded och inte främmande för hårdvara

Som person ser vi att du är öppensinnad och gillar att arbeta i en komplex miljö. Du måste våga ta initiativ i ditt arbete och driva framåt i syfte att lära dig där du inte räds för att springa bort till kollegor för att bolla ett problem. Gruppen värdesätter att man är lyhörd och ödmjuk inför att både lära men också kan ta för sig och bidra med sin synvinkel. I gruppen tas du som en i gänget från dag ett där du får komma till tals i de forum man skapat för att diskutera projekt och där allas röst värderas lika.

OM ANSTÄLLNINGEN: 

Detta är ett konsultuppdrag vilket innebär att du kommer att vara anställd av Friday men arbeta ute hos vår kund. Tanken är att du blir anställd av kund efter provanställningen.

ÖVRIG INFO:
  • Omfattning: Heltid
  • Start: Omgående - hänsyn till eventuell uppsägningstid OK
  • Placering: Göteborg
  • Kontaktuppgifter: Dino Segetalo
  • Lön: Fast månadslön

Ansök genom att klicka på länken nedan. Kom ihåg att vara snabb med din ansökan då vi gör löpande urval av kandidater och att annonsen kan stängs ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

OM FRIDAY:

Genom att vara en partner både till våra kandidater och kunder strävar vi efter att hitta den bästa matchningen. Det gör vi genom att lära känna våra kunder och kandidater på riktigt! Vi ser självklart till att kunskaps- och erfarenhetskrav matchar, men framförallt lägger vi vikt vid samsyn kring värderingar och företagskultur som båda parter värdesätter.

Vår passion är att hjälpa människor till rätt roll, arbetsplats och sammanhang inom IT och teknik. Därför grundade vi Friday med ambition att hjälpa dig till jobbet som ger dig fredagskänslan – varje dag!

Vi riktar oss främst till dig som är i början av din karriär eller studerar vid högskola/universitet inom IT och Teknik. 

Vår övertygelse är att människor uppnår sin fulla potential när man ser fram emot att gå till jobbet varje morgon. ”Friday – everyday”, hur låter det?

 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: friday501