Jobbet Formsnickare till Benders i Uddevallla har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Formsnickare till Benders i Uddevallla publicerad av Randstad AB

Part-Time
Uddevalla

Arbetsbeskrivningarbetsbeskrivning.

Se hit snickare, som gillar att jobba under tak och trivs i team med härliga och drivna kollegor. Har du erfarenhet av formsnickeri eller liknande och vill följa en spännande resa hos Benders så välkomnar vi dig att ansöka.

Som konsult hos Randstad är du anställd hos oss och jobbar ute hos någon av våra kunder. Du har samma fördelar hos Randstad som hos andra arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård, försäkringar och rabatt på träningskort. Tjänsten kan innebära många kontakter och då är det är viktigt att du har en bra samarbetsförmåga. På Randstad strävar vi efter att erbjuda dig en mängd karriärmöjligheter, så att du kan utveckla din kompetens och få ett välfyllt CV. Söker du en arbetsgivare som erbjuder varierande uppdrag och nya kontaktnät kommer du att trivas hos oss.ansvarsområde.

Att arbeta som formsnickare på Benders innebär att, efter ritning göra formar som sedan används för gjuta exempelvis väggar, trappor och balkonger. 

Snickar-teamet trivs med att samarbeta och agerar service till produktion och möter personal från denna varje dag.arbetstider.

Heltid med goda möjligheter till anställning hos kund efter inhyrningsperiod. 
Arbetstid: Dagtid 


kvalifikationer.

  • Du har utbildning i området bygg & anläggning eller likvärdig.
  • Du har arbetserfarenhet inom området snickeri/formsnickeri och känner dig trygg med ritningar.
  • Du som person är ambitiös och har en vilja att prestera på topp. Du pratar och förstår svenska. Vi kommer vid denna tillsättning lägga stor vikt på personlighet.
  • Meriterande är om du har utbildning/erfarenhet från betongindustrin och traverskort

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.ansökan.

Sök endast via länk. Sista ansökningsdag: 20201026 urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.

För information: Petter Digneus, konsultchef, [ Email address blocked ] - Click here to apply to Formsnickare till Benders i Uddevallla 

Referens

201308327

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till