Jobbet Formbar junior anbudsingenjör/kalkylingenjör sökes till Falun har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Formbar junior anbudsingenjör/kalkylingenjör sökes till Falun publicerad av StudentConsulting

Heltidsanställd
Falun

Arbetsbeskrivning

Vi söker dig som har erfarenhet av anläggningsbranschen
Har du arbetat som arbetsledare/platschef och vill börja kalkylera?
Brinner du för relationer och vill representera ett driftledande företag?

Då har vi jobbet för dig!

Information om uppdraget:

Vi på Student Consulting söker efter en anbudsingenjör/kalkylingenjör till våran kund som är Sveriges ledande driftentreprenör och ett av landets största väg- och anläggningsföretag.
Deras huvuduppdrag är att bygga och sköta om vägar.

Tjänsten är placerad i arbetschefsområde Falun inom division Anläggning.
Som anbudsingenjör/kalkylator besitter du en viktig specialistroll för att deras byggnadsprojekt utvecklas med hög kvalitet och god lönsamhet.

Arbetet innefattar framför allt anbudskalkylering - från förfrågningsunderlag till färdigt anbudsförslag - och dina arbetsuppgifter består av nybyggnation av vägar, betongkonstruktioner, markarbeten.

Du arbetar självständigt eller i team vid större projekt. Hos kund finns ett antal anbuds-/kalkylingenjörer som bildar ett nätverk vilket syftar till att bredda kompetensen och utbyta erfarenheter. Du kommer också att arbeta tillsammans med deras platschefer, framförallt vid planering av nya uppdrag.

Detta söker vi:

Vi söker dig som är en junior profil med erfarenhet från anläggningsbranschen som vill utvecklas inom yrket.

Utefter ditt engagemang, bakgrund och tidigare erfarenhet har du stor möjlighet att vara med och utveckla rollen. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Vi söker dig som är noggrann, strukturerad och kvalitetsmedveten. Du är kostnadsmedveten och har förmåga att fatta beslut. Du tycker om att arbeta självständigt med förmåga att driva ditt eget arbete framåt men har även lätt för att samarbete och är van att arbeta mot tydliga deadlines. Du har goda datakunskaper och trivs att arbeta med siffror.
Vem du än är så kommer du vara omgiven av mycket duktiga och härliga medarbetare som gärna vägleder dig och delar med sig av sina erfarenheter.

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Referens

48542

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till