Jobbet Fordonstekniker / bilmekaniker till bilfirma i Umeå har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Fordonstekniker / bilmekaniker till bilfirma i Umeå publicerad av StudentConsulting

Heltidsanställd
Umeå

Arbetsbeskrivning

Till vår kund i Umeå söker vi nu en mekaniker att förstärka upp teamet. Kunden är en auktoriserad återförsäljare och verkstad för Mitsubishi och Peugeot person- och transportbilar.

Information om uppdraget:

I tjänsten kommer du arbeta med service- och reparationsarbeten samt felsökning och diagnosticering.

I denna rekrytering blir du anställd av kunden men vi på StudentConsulting sköter rekryteringen och presentation av kandidater.

Detta söker vi:

Vi söker dig som har god förmåga att samarbeta och lösa problem. Du ska sätta kunden i fokus och vara ansvarstagande.

KOMPETENSKRAV:
Fordonsteknisk utbildning är ett krav. Tidigare arbetslivserfarenhet inom yrket är meriterande. B-körkort är ett krav. Du ska kunna uttrycka dig väl i tal och skrift på svenska då kontakt med kund kräver det. Vidare är god läsförståelse på engelska ett krav då information från fabrikanterna kan kräva det.

Är du den vi söker?
Välkommen in med din ansökan!

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Referens

45839

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till