Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Fordonsmontör till Adient på heltid! jobb i Göteborg på Lernia

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Fordonsmontör till Adient på heltid! på Lernia

Fordonsmontör till Adient på heltid!

Lernia Göteborg, Västra Götalands län Heltid

Vad kommer du göra?

Som montör på Adient kommer du vara en del i ett världsledande företag som tillverkar fordonssäten. Du kommer att ingå i ett team som tillsammans ska hålla högsta kvalité och leverera i precis rätt tid till kund. Arbetet är på line och du kommer att montera bilsäten till Volvo.  Nu söker vi dig som vill arbeta som montör på fabriken i Torslanda, Göteborg. Vi på Lernia erbjuder en stor möjlighet att utvecklas inom industrin.

Det handlar om dig

Det viktigaste är din inställning och engagemang. Vi söker dig som är noggrann och en samarbetsvillig person som gillar att jobba i ett högt tempo med ensidiga arbetsuppgifter. Du behöver kunna följa instruktioner och ha ett öga för detaljer. Du kommer bli en del av ett team där du behöver kommunicera med dina kollegor för bästa resultat. För att hålla god kvalité är det viktigt att kunna ta åt sig instruktioner och feedback.

Passar du in i profilen?

  • Vi söker dig som gillar att jobba, är punktlig och mån om att ditt jobb ska hålla hög kvalité
  • Tidigare erfarenhet av montering är inget krav men meriterande. Med rätt inställning så kommer du lära dig arbetet på plats.
  • Du behöver kunna börja jobba med kort varsel

För att bli aktuell för jobbet som operatör måste nedanstående krav uppfyllas:

  • Godkänt i följande gymnasieämnen: Matematik a/1, Samhällskunskap a/1, Svenska/svenska som andraspråk a/1 och Engelska a/5
  • Vid utländska betyg måste dessa valideras av UHR
  • Ladda upp en bildfil med originalbetygen eller vidimerade kopior i samband med din ansökan. Om inte betyg laddas upp kommer din ansökan automatiskt att sorteras bort ur processen.

Vi på Lernia Bemanning vill verka för en jämn könsfördelning så vi ser mer än gärna att kvinnor söker.

Teoriprov och praktiskt utbildning

OBS! För att kunna arbeta som operatör på Adient så behöver du genomföra en introduktionsutbildning. På utbildningens andra dag genomförs ett teoriprov och det provet måste blir godkänt för att du ska kunna fortsätta utbildningen. Ett anställningsavtal kommer signeras efter godkänt prov.

Vad vi erbjuder dig

Vi anställer till följande skift: 2-skift och nattskift.
2-skift innebär varannan vecka dag/kväll med arbetstiderna 06:30-14:48 och 14:48-23:54 och nattskift innebär fast nattskift, söndag 21.54-06.30 och måndag-torsdag 23.54-06.30. 

Vi på Lernia erbjuder inledningsvis en heltidsanställning med visstidskontrakt. Vi har självklart kollektivavtal, bra försäkringar och friskvårdsförmåner.

Hur du söker

Om detta låter som ett jobb för dig så är du varmt välkommen att lämna in din ansökan på vår hemsida. Bifoga CV och bild på betyg. Se gärna till att filerna är i formaten .pdf, .docx, .doc och .jpg. Du behöver även genomföra ett personlighetstest för att gå vidare i processen. Testet skickas till din mail efter inskickad ansökan. Vi behandlar din ansökan efter vi har fått tagit del av

Lernia är vägen framåt

Lernia bemanning har i över 20 år varit en partner till några av Sveriges största industrier och fordonstillverkare. Vi söker engagerade och tekniskt kunniga medarbetare. Lernia arbetar brett inom olika kompetensområden och arbetar ständigt med nästa generations talanger. Bygg din karriär med Lernia. Vi har en stolt historia inom teknik som bygger på samarbete och mångfald. Det finns många bemanningsföretag på marknaden, men endast ett Lernia. Som statligt ägt bolag är vi styrda av värderingar som i varje skede spelar in i hur vi arbetar. Vi litar på att du alltid gör ditt yttersta, så kan du lita på att vi gör vad vi kan för att vårt samarbete ska fungera så väl som möjligt. Det är din nyfikenhet och passion som gör oss!

 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 171810