Jobbet Fordonsmontör till Adient har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Fordonsmontör till Adient publicerad av Lernia

Heltidsanställd
Göteborg

Arbetsbeskrivning

Nu söker vi efter heltidsanställda till Adients fabrik beläggen i Torslanda. Är du intresserad utav att bidra och lära dig mer inom bilindustrin? Då är detta det perfekta jobbet för dig! Välkommen med din ansökan nedan. Om företaget

Adient tillverkar bilsäten till Volvo Cars. Det är en JIT (just in time) och produktionslinjebaserad fabrik som ligger i Torslanda och har ca 800 anställda på tre skift. För att behålla deras position som världsledande tillverkare av fordonssäten är det viktigt att du är kvalitetsmedveten och har en drivkraft för att bidra till fabrikens framtid.Arbetsuppgifter

Adient är en underleverantör till bland annat Volvo Cars. Det är dem som tillverkar stolarna. Du kommer jobba på en produktionslina. Ett arbete som detta präglas utav tydliga instruktioner på hur monteringen skall göras och dessutom ställs höga krav på att kunna jobba i ett högt tempo. Stolarna skall hålla högsta kvalité och därför måste även varje detalj av montering göra detsamma.

Följande skift förekommer på Adient:   

2-Skift
(varannan vecka dag/kväll) med arbetstiderna 06:30-14:54 och 14:54-00:06

Natt
Söndagar: 20:24-06:30
Övriga dagar: 00:06-06:30Om dig

För att lyckas som montör ska du vara en noggrann, driven lagspelare som trivs med ett tempofyllt arbete. Du ska kunna följa instruktioner och ha ett öga för detaljer. Den vi söker tycker det är roligt att jobba praktiskt och har det som krävs för att stå upp och jobba fysiskt under ett helt arbetspass. Du ska ha stark arbetsmoral, vara lojal och flexibel. Vi ska kunna lita på att du dyker upp på jobbet med rätt attityd, alltid levererar på topp och bidrar till en positiv kultur på jobbet.

För att vara aktuell för tjänsten krävs det att du har:

  • Godkända gymnasiebetyg i Matematik A/1, Samhällskunskap A/1, Svenska/Svenska som andraspråk A/1 och Engelska A/5


Om anställningen

  • Placeringsort: Göteborg 
  • Tillträde: Omgående 
  • Anställningsform: Visstidsanställning

OM ANSÖKNINGSPROCESSEN

Du gör din ansökan genom att klicka på ansök längst ned i denna annons. Vi vill att du med din ansökan bifogar CV där du redogör för din relevanta erfarenhet för rollen samt dina gymnasiebetyg. 

Om du inte har gymnasiebetyg och redan arbetar på Adient så behöver du ladda upp CV-et två gånger för att kunna gå vidare med din ansökan. 

Ansökningar som kommer in via brev eller e-post tar vi tyvärr inte med i rekryteringsprocessen.

Vi arbetar kontinuerligt med urval och intervjuer. Tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden är slut, så välkommen med din ansökan redan idag!

Ansökningsproblem och tekniska frågor - kontakta info@lernia.se

OM LERNIA
Lernia är ett av Sveriges största bemanningsföretag och 2018 förmedlade vi 11 400 bemanningskonsulter. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Vi har kollektivavtal och erbjuder bl.a. friskvårdsbidrag, tjänstepension, fem veckors semester, försäkringar enligt kollektivavtal och målsamtal. Välkommen till Lernia – vi är problemlösaren på arbetsmarknaden! Läs mer på lernia.se.

Referens

118322

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till