Jobbet Fordonsmontör till Adient - Extrajobb har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Fordonsmontör till Adient - Extrajobb publicerad av Lernia

Heltidsanställd
Göteborg

Arbetsbeskrivning

Nu söker vi efter deltidsanställda för extrajobb i Adients fabrik. Är du studerande och vill utveckla dina kunskaper inom industrin? Då är detta det perfekta jobbet för dig! Välkommen med din ansökan nedan. 

OM FÖRETAGET
Adient tillverkar bilsäten till Volvo Cars. Det är en JIT (just in time) och produktionslinjebaserad fabrik som ligger i Torslanda och har ca 800 anställda på tre skift. För att behålla deras position som världsledande tillverkare av fordonssäten är det viktigt att du är kvalitetsmedveten och har en drivkraft för att bidra till fabrikens framtid.

OM TJÄNSTEN

Adient är en underleverantör till bland annat Volvo Cars. Dem tillverkar stolarna. Du kommer jobba på en produktionslina. Ett arbete som detta präglas utav tydliga instruktioner på hur monteringen skall göras och dessutom så ställs höga krav på att kunna jobba i ett högt tempo. Stolarna skall hålla högsta kvalité och därför måste varje detalj av montering hålla den allra högsta kvalitén.

Tjänsten kräver att du som student kan jobba minst två pass i veckan då du kommer att bli inringd vid behov. Adients behov kommer främst att vara som störst under dagskiftet. Följande skift kan bli förekommande för dig som arbetar extra:

Dag 06:30-14:54

Kväll 14:54-00:06

Natt 00:06-06:30

OM DIG

För att lyckas som montör ska du vara en noggrann, driven lagspelare som trivs med ett tempofyllt arbete. Du ska kunna följa instruktioner och ha ett öga för detaljer. Den vi söker tycker det är roligt att jobba praktiskt och har det som krävs för att stå upp och jobba fysiskt under ett helt arbetspass. Du ska ha stark arbetsmoral, vara lojal och flexibel. Vi ska kunna lita på att du dyker upp på jobbet med rätt attityd, alltid levererar på topp och bidrar till en positiv kultur på jobbet.

För att vara aktuell för tjänsten krävs det att du har:

  • Godkända gymnasiebetyg i Matematik A/1, Samhällskunskap A/1, Svenska/Svenska som andraspråk A/1 och Engelska A/5
  • Kunna visa upp ett intyg på annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50% 
  • Delta på de obligatoriska utbildningstillfällena som kommer att ske på vardagar innan uppdraget startar
  • Möjlighet att arbeta minst två pass i veckan  

OM ANSTÄLLNINGEN

  • Placeringsort: Göteborg 
  • Tillträde: Omgående 
  • Anställningsform: Timanställning 

OM ANSÖKNINGSPROCESSEN
Du gör din ansökan genom att klicka på ansök längst ned i denna annons. Vi vill att du med din ansökan bifogar CV där du redogör för din relevanta erfarenhet för rollen, dina gymnasiebetyg samt intyg på annan huvudsaklig sysselsättning.  Ansökningar som kommer in via brev eller e-post tar vi tyvärr inte med i rekryteringsprocessen.

Vi arbetar kontinuerligt med urval och intervjuer. Tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden är slut, så välkommen med din ansökan redan idag!

Ansökningsproblem och tekniska frågor - kontakta [ Link removed ]

OM LERNIA
Lernia är ett av Sveriges största bemanningsföretag och 2018 förmedlade vi 11 400 bemanningskonsulter. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Vi har kollektivavtal och erbjuder bl.a. friskvårdsbidrag, tjänstepension, fem veckors semester, försäkringar enligt kollektivavtal och målsamtal. Välkommen till Lernia – vi är problemlösaren på arbetsmarknaden! Läs mer på [ Link removed ] .

Referens

118323

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till