Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Fordonsmontör i Södertälje jobb i Södertälje på Randstad AB

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Fordonsmontör i Södertälje på Randstad AB

Fordonsmontör i Södertälje

Randstad AB Södertälje, Stockholms län Deltid


arbetsbeskrivning.

Är du fordonsmekaniker och vill byta inriktning inom branschen?  Vill du arbeta hos marknadens ledande leverantör av påbyggnader för lätta transportbilar? Har du ett genuint fordonsintresse? Då har vi ditt framtida drömjobb. 

För kunds räkning söker vi nu en montör med genuint intresse för fordon. Kunden utvecklar, tillverkar, monterar och säljer systemlösningar för lätta transportbilar i form av flak, skåp och kåpor samt fordonsinredningar i taxi/färdtjänst och brandfordon.

Uppdraget ingår i vår uthyrningsverksamhet vilket innebär att du kommer vara anställd av Randstad, men arbeta hos en av våra kunder som fordonsmontör. 


ansvarsområde.

I den här tjänsten arbetar du med att förbereda bilar med systemlösningar till kundspecifika ändamål. Det kan handla om att färdigställa skåpbilar med golv, väggar och hyllor på insidan av fordonet, men också kablagedragning, larm, lås och diverse montering. Du behöver därför vara händig, verktygssäker och ha en god förståelse för mekanik och teknik i bilar.


arbetstider.

Heltid, dagtid. 


kvalifikationer.

Krav 
  • Minst 3-5 års erfarenhet som fordonsmontör eller mekaniker
  • Flytande svenska i tal och skrift
  • Utbildning i fordon/el
Meriterande
  • Tidigare erfarenhet av diverse påbyggnadsjobb till lättare transportfordon
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Som konsult är du ambassadör för Randstad och representerar oss på ett professionellt sätt. Som person har du lätt för att samarbeta i team likväl som att arbeta självständigt. Eget ansvarstagande genomsyrar alltid ditt arbete. Gillar du att göra ett bra jobb och prova på nya saker? Är du flexibel och driven med stor initiativförmåga? Då finns chansen till många spännande uppdrag hos oss.

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.


ansökan.

Sista ansökningsdag 2021-09-30. Urval sker löpande och rollen kan komma att tillsättas innan slutdatum. Välkommen med din ansökan redan idag. 
 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 201356345