Jobbet Fordonsmekaniker till Kiruna Airport har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Fordonsmekaniker till Kiruna Airport publicerad av Swedavia

Heltid
Kiruna

ArbetsbeskrivningKiruna Airport söker en fordonsmekaniker

Vill du bli en viktig del av vårt infrastrukturteam för att hålla flygplatsen utan driftstörningar? 
Avdelningen Infrastruktur vid Kiruna Airport arbetar med tekniska system som täcker stora delar av flygplatsen och när en funktion faller ur, är risken stor för att flygplatsen drabbas av driftstörningar och indirekt flygbolagen och deras resenärer. Vår utmaning är att flygplatsens utrustnings- och fordonspark skall fungera utan driftstörningar, dygnet runt – året runt. 
Till vår verkstad söker vi, för omgående anställning, en driven och engagerad fordonsmekaniker med stor erfarenhet av service och reparationsarbeten på fordon och maskiner. Vår verkstad har ett brett arbetsområde som sträcker sig från vanliga gräsklippare till specialfordon som bara finns på flygplatser.  


Dina arbetsuppgifter


Som Fordonsmekaniker vid flygplatsens verkstad, utför du servicearbeten och reparationer på flygplatsens fordon och utrustning i vår verkstad. Allt från akuta reparationer och förebyggande underhåll till större planerade reparationer som utförs i egen regi på flygplatsen. 
Eftersom Kiruna Airport arbetar efter konceptet ”Basic Airport 2.0” kan tjänsten komma att innebära att även utföra visst arbete för andra delar av flygplatsen som bl.a. fältarbete, tankningsarbete, arbete på rampen eller med snöröjning. 


Din profil


Du som söker skall ha fordonsmekanisk utbildning på gymnasie- eller motsvarande nivå. Erfarenhet av tunga fordon, lastmaskiner, lastbilar, reparationer och underhåll. Vi förutsätter att du behärskar svenska i både tal och skrift och att du är van att sköta kvalitetssäkring, egenkontroll och uppföljning av ditt arbete med hjälp av IT-system. Du ska ha både B- och C-körkort.  
Det är meriterande om du har erfarenhet, kvalifikationer eller kompetenser inom något eller några av följande områden: Fordonselektronik, svets och plåtarbeten, hydraulik, heta arbeten, YKB. Du får gärna också ha maskinvana.  
Som person ser vi att du är strukturerad, självgående och arbetar effektivt och serviceinriktat. Du är driven i ditt arbete, då många arbetsuppgifter kräver att du självständigt kan prioritera och lösa uppkomna arbetsmoment.   


Vi erbjuder

        
På våra flygplatser möter vi hela världen. Det är en unik arbetsplats med flygpuls och atmosfär. Vi ser att olikheter och mångfald berikar, och ser det som en förutsättning för vår framtida utveckling som hållbart företag. På swedavia.se/om-swedavia/lediga-jobb/ kan du läsa mer om hur det är att arbeta hos oss.


Anställning och kontakt


Säkerhet har hög prioritet för oss på Swedavia. Vi genomför därför en säkerhetsprövning innan beslut om anställning. Mer information om vad säkerhetsprövning innebär hittar du här
Tjänsten är tillsvidare med placeringsort Kiruna Airport. Har du frågor om tjänsten vänligen kontakta funktionsansvarig för verkstaden, Peter Rehult, 010-109 46 20. kontaktperson.  


Välkommen med din ansökan senast den 16 augusti 2018. Vi tillämpar löpande urval så ansök så snart som möjligt.

Referens

153838

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till